Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Atbalstīs nometņu organizatorus Zeltiņos

Sandra Apine

2019. gada 22. marts 12:06

125

Rīt, 16. martā pulksten 18.00 Apes tautas namā notiks erudīcijas spēles “Prāta laboratorija” 5. kārta. Šoreiz “prāta laboranti” ar savu spēli atbalstīs biedrību “Sporta klubs Zeltiņi”, kas rīko nometnes.

Zeltiņu skola ir viena no retajām, kas pēc likvidēšanās ir atradusi savu nišu un realizējas kā nometņu vieta. “Sadarbībā ar Alūksnes un Apes novada fondu aicinām ar savu ziedojumu atbalstīt biedrību “Sporta klubs Zeltiņi”, kas vasarās vecajā Zeltiņu skolā organizē nometnes. Lai nometņu dalībniekiem būtu ērtāka nakšņošana, esošajiem baltajiem matračiem nepieciešams uzšūt pārvalkus praktiskākai ikdienas lietošanai un iegādāties spilvenus, lai dalībniekiem tie nebūtu jāņem līdzi no mājām,” par ziedojuma mērķi stāsta “Prāta laboratorijas” organizatore Arita Zvejniece.

Iepriekšējā “Prāta laboratorijas” kārta notika pirms ilgāka laika – 26. janvārī, kad dalībnieki atbalstīja iniciatīvu izvietot goda plāksni Strautiņos par piemiņu nacionālo partizānu un iekšlietu karaspēka pamieram. Šim nolūkam tika saziedoti 372 eiro. “Paldies lielākajiem ziedotājiem - komandai “Ak, vai!” no Smiltenes, kuri dāvāja 50 eiro,” pateicas A. Zvejniece.

Tāpat jāatgādina, ka februāra kārta tika izlaista, lai “prāta laborantiem” būtu iespēja piedalīties Prāta spēļu “Latvijas kausā 2019”, kas tiek organizēts pa visu Latviju, un tostarp norisinājās arī Alūksnē. “Prieks, ka starp spēlētājiem varēja redzēt arī septiņas mūsu komandas. Sveicam uzvarētājus un lepojamies!” tā A. Zvejniece, rosinot jaunizveidojušās komandas Alūksnē pievienoties “Prāta laboratorijai” Apē.
“Tāpat aicinām arī spēles atbalstītājus dāvāt pašdarinātas lietas, suvenīrus vai citas balviņas labākajām komandām,” aicina organizatori.
“Prāta laboranti”, kā allaž, aicināti līdzi ņemt groziņus un savas krūzītes, izvairoties no lieku atkritumu radīšanas un nelietojot vienreizējās lietošanas traukus.

Kategorijas