Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksnieši - piektie Atzeles volejbola līgā

Didzis Bauers

2019. gada 23. marts 19:31

68

Finišējusi “Atzeles volejbola līga” - Alūksnes, Balvu un Gulbenes novadu atklātais volejbola čempionāts vīriešiem.
9. martā tika aizvadītas ceturtdaļfināla spēles Gulbenes sporta centrā. Mūsu novada labākā komanda “Alūksne” startēja ceturtdaļfinālā, kurā iekļuva “Gulbene 2”, “Sila Priedes” (Smiltene), “Gulbene 1”, “SK Kuorsova” (Kārsava), “Logu maiņa”, “Balvi”, “Bērzpils” (pēdējās trīs  - no Balvu novada).

Pazūd spēles pavediens
“Spēlē par dalību pusfinālā, kurā tikās mūsu komanda un Balvu “Logu maiņa”, pirmajā setā pārāki bija “Alūksne” 25:18, kas viņus nedaudz pietuvināja pusfinālam. Otrajā setā, spēlei nevedoties, komandai “Alūksne” pazuda spēles pavediens un zaudējums 13:25. “Logu maiņa”  tikpat jaudīgi atlikušajos setos turpināja dominēt un uzvarēja visā spēlē 3:1 (18:25; 25:13; 25:19; 26:24), liedzot mūsējiem dalību pusfinālos, un atlika cīņa par 5. vietu. Dienas beigās tika noskaidroti turnīra 5. vietas ieguvēji, kad  tikās “Alūksne” un “SK Kuorsova”. “SK Kuorsova” bija atstājusi daudz spēka un emocijas ceturtdaļfināla spēlē (piecos setos), kas apgrūtināja pilnvērtīgi pacīnīties par 5. vietu pret “Alūksni”. Rezultātā “Alūksne” izcīnīja 5. vietu ar rezultātu 3:0 (25:18; 26:24; 25:15),” stāsta “AVL” organizators Elvijs Stībelis.
Par sezonas Alūksnes komandas labāko spēlētāju tika atzīts Jānis Dudelis. Jāatzīmē, ka pagājušajā gadā  “Alūksne” izcīnīja bronzas medaļas. Šogad turnīrā piedalījās ļoti labas komandas, tāpēc cīņas bija interesantas un neprognozējamas.

Pateicas atbalstītājiem
Lielajā finālā Balvu pamatskolas sporta zālē trešo vietu izcīnīja komanda “Gulbene 1”. Lielajā finālā sacentās “Gulbene 2” un “Logu maiņa”.  Aizraujošā spēlē gulbenieši kļuva par Atzeles volejbola līgas 2018./19. gada sezonas čempioniem.  
Līgas organizatori saka lielu paldies visiem, kuri palīdzēja un iesaistījās šīs sezonas tapšanā. Paldies Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas, Māriņkalna, Liepnas, Balvu pamatskolas, Balvu Profesionālās un vispārizglītojošās vidusskolas sporta zāles personālam, Gulbenes sporta centra darbiniekiem un direktoram Ziedonim Lazdiņam, Gulbenes BJSS direktoram un personālam par  Atzeles volejbola līgas spēļu dalībnieku labo uzņemšanu savās sporta zālēs. Īpašs paldies par atbalstu: Alūksnes, Balvu un Gulbenes novadu domēm.
Didzis Bauers

Kategorijas