Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Sociālās aprūpes centrā "Alūksne’’ jubilāru balle

Teksts un foto: Ieva Pētersone

2019. gada 30. aprīlis 16:18

5214

Šodien, 30.aprīlī sociālās aprūpes centrā „Alūksne’’ notika šajā mēnesī dzimušo balle. Centrā aprīlis bijis ne tikai bagāts ar dažādām aktivitātēm (joku dienu, pūpolsvētdienas atzīmēšana, Lieldienas, kopīga talka apkārtnes sakopšanā), bet šis mēnesis ir viens no bagātākajiem arī jubilāru skaita ziņā. Vienpadsmit gabali sevi pieteikuši sulu mēnesī. Gadu mozaīka raiba- vecākā mūža kamolā ietina 91 gadu, jaunākais 54 gadus. Pie mielasta galda apsēdās goda vietā tikai divi, pārējie dažādu iemeslu pēc nebija, piebilstams, ka no kuplā skaita gaviļnieku pulka trīs kundzes par savu turpmāko mājas vietu izvēlējās jauno aprūpes centru „Pīlādži’’ Mālupē.
Pirms jubilāru apsveikšanas centra sociālā aprūpētāja uzaicināja ar klusuma brīdi pieminēt mūžībā aizgājušo Verneru Lācupu, aktīvu pasākumu apmeklētāju.

Pēc tam ar ziediem un laba vēlējumiem centra vadītāja Baiba Meistere apsveica vispirms pie galda esošos jubilārus, pēc tam arī pa istabām.

Par muzikālo pusi kā vienmēr parūpējās Ilze Briediņa, vispirms kopīgi nodziedāja apsveikuma dziesmas, pēc tam notika danči, svētku mielasts, par kuru parūpējās čaklās virtuves darbinieces. Mēnesis noslēdzies, bet nākamais centrā gaidāms ne mazāk rosīgs- kā pirmais pasākums jau trešajā maijā -Baltā galdauta svētki.
Lai mums visiem jaukas brīvdienas un ražīgas darba dienas!

Kategorijas