Aluksniesiem.lv ARHĪVS

12. maijā Apē solās būt karsti, gan tirgotājiem, gan pircējiem

Šogad par Apes pavasara gadatirgu interese no tirgotāju puses bija īpaši liela un lielākā daļa vietu jau tika rezervētas pirmās nedēļas laikā pēc reģistrācijas atklāšanas. Vietas tika dalītas pieteikumu kārtībā.

Pierobežas gadatirgū tiks piedāvāts plašs mājražotāju sortiments - gan pašu darināti koka, māla, linu izstrādājumi, rotas un gleznas,  par vēderpriekiem parūpēsies pārtikas tirgotāji, cienājot pēc sentēvu metodēm ceptu  maizi, kūpinājumiem, vecmāmiņas  pīrāgiem, kūkām, gan saldiem un sāļiem gardumiem un daudz ko citu.

Pārdevēji abās amatnieku zonās piedāvās arī mājas  vīnus, darbosies kafejnīca, gan Stacijas ielā netālu no domes ēkas, gan estrādes parka teritorijā.

Plašajā rūpniecības zonā būs pieejami apavi un apģērbi gan pieaugušajiem, gan bērniem, pannas, kannas, vannas un citas rūpniecības preces.

Stādu zonā būs plaši pārstāvēti augļu koki, krūmi un dažādas puķes gan ziemcietes, gan vasaras puķu košums un, protams, būs daudz rožu tirgotāji.

Bērnus priecēs piepūšamās atrakcijas Avotu un Aptiekas ielas stūrī, kā arī  būs skatāmas Rakšu lamas.
Neiztrūkstoši Apes gadatirgū dzirdēsiet Apes pūtēju orķestra uzmundrinošo, tikai Apei vien raksturīgo pūtēju sulīgo garšu, kā arī dziedošās Apes kapellas skanīgās balsis, ar humora dzirksti un saulainiem smaidiem.

Ar smaidu sejā, labu garastāvokli un jauku laiku gaidām Mātes dienu, un Jūs visus, gan tirgotājus, gan pircējus pavasara gadatirgū Apē!

Kategorijas