Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksnes kājnieku skolas komanda Apes novada čempioni florbolā

Apes novads

2019. gada 7. maijs 15:29

293

Sestdien Apes novada florbola čempionāta pirmajā pusfināla spēlē tikās Alūksnes kājnieku skola ar  Liepnas komandu. Šoreiz karavīri jau no spēles sākuma izvirzījās vadībā un nedeva iespējas Liepnai uzvarēt, spēles galarezultāts 8: 2 viņu labā.

Otrajā pusfinālā tikās pagājušā gada uzvarētāji HK “Ape” ar Valmieras “Fujaki”. Jau spēles otrajā minūtē Kārlis Latiks vadībā izvirza mājiniekus, taču tad saspringtajā spēlē veiksme ir valmieriešu pusē un līdz spēles 10 minūtei rezultāts ir 5:2 viņu labā. Taču apeniešu uzbrukuma vilņi kļūst rezultatīvāki un spēles 16 minūtē Ritvars Repuls izlīdzina rezultātu uz 5:5. Spēles likme ir augsta un iesākoties spēles pēdējai minūtei rezultāts ir 7:7, taču 15 sekundes līdz spēles beigām viesiem kļūdoties panākumu gūst mājinieki- iekļūstot finālā.

 Spēlē par trešo vietu Liepna 8 minūtē izlīdzina rezultātu uz 3:3, taču tad valmieriešiem izdodas vairākas skaistas kombinācijas izvirzoties pārliecinošā vadībā. Spēles rezultāts 12:6- “Fujaki” bronzas medaļas.

Un tā finālspēle, kurā tāpat, kā pagājušajā gadā tiekas Alūksnes kājnieku skola ar HK “Ape”. Spēles sākums par labu karavīriem un devītās minūtes beigās Ritvars Ņeupakojevs panāk 3:0. Taču jau puslaika beigās Daniels Urbanovičs izlīdzina rezultātu 3:3. Spēlē ir noraidījumi abās komandās un otrā puslaika vidū karavīrus vadībā izvirza Roberts Jakovičs 4:3. Divas ar pus minūtes līdz spēles beigām noraidījumu izpelnās alūksnieši un mājiniekiem ir reālas iespējas izlīdzināt rezultātu, taču labi vārtos spēlē Ivars Laiva un skanot spēles beigu signālam pirmo reizi par Apes turnīra uzvarētājiem kļūst Alūksnes kājnieku skolas komanda.

Komandā spēlēja Rolands Ozoliņš, Valdis Locāns, Uldis Locāns, Raitis Teters Teterovskis, Jānis Štrauss, Nauris Lepiks, Rihards Mihailovs, Roberts Jakovičs, Ritvars Ņeupakojevs, Ivars Laiva, Māris Latiks, Rūdolfs Valdmanis, Gatis Drunka, Andis Bukalders, Renārs Špacs.

Čempionāta labāko spēlētāju balvas saņēma Ivo Balodis “Fujaki”, Aldis Ābrams “Ape”, Ritvars Ņeupakojevs Kājnieku skola.

 Kā labākie spēlētāji katrā komandā arī saņēma balvas- “Alņi”Smiltene- Markuss Eduards Pazāns, “Liepna”-Krišs Spirks, HK “Ape”- Kārlis Latiks, ‘Fujaki”- Gatis Liepiņš, Alūksnes Juniori- Niks Šteinbergs, Agroserviss Balvi-Jānis Lačevs, “Bērzs”-Daniels Auziņš, Vidagas “Bites” Reinis Semjonovs, Līvs AM-Emīls Ģirts Ābele.

Kategorijas