Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Superkrosa elementi un jauni tramplīni trasē - Dimantu kauss Stāmerienā šogad vēl aizraujošāks (Papildināts)

Šī gada 19. maijā motorparkā ‘’Dimanti’’,Gulbenes pusē, tiks izcīnīts jau sestais Dimantu Kauss superkrosā.

Ātrākie un spēcīgākie vīri sacentīsies lielajās MXB, MXA un MX SUPER klasēs. Dalību sacensībās apstiprinājuši starptautiski pazīstami sportisti no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas.

Atsevišķās MX65 un MX85 klasēs sacentīsies jaunie censoņi. Arī šogad sportisti Mini MX klasē cīnīsies par Gulbenes novada pašvaldības ceļojošo kausu.

Arī šogad skatītājus priecēs šovs ‘’Zelta mopēds’’. Jāatzīmē, ka ‘’Zelta mopēds’’ labākie trīs braucēji gan sporta, gan standarta klasē saņems sponsoru sarūpētas balvas.

Organizatori parūpējušies, lai šogad sacensības gan sportistiem, gan skatītājiem būtu vēl interesantākas un baudāmākas. Trasē ierīkoti jauni superkrosa elementi un tramplīni. Tā aprīkota ar jaunu laistīšanas sistēmu.

Gan skatītāji, gan dalībnieki, iegādājoties ieejas biļeti (6 EUR), piedalās loterijā. Galvenās balvas – zāles pļāvējs ‘’Stiga’’, trimmeris ‘’Hitachi’’, akumulatora apstādījumu šķēres. Loterijas atļaujas Nr. 5700.


19. maijā Stāmerienā, superkrosa ''Dimantu Kauss'' ietvaros, biedrība ''TRACKS.LV'' sagatavojusi īpašu izklaidi mazajiem motosporta draugiem. Sākot no četru gadu vecuma un vecāku uzraudzībā, mazajiem pasākuma apmeklētājiem atsevišķā trasē un bez maksas būs iespēja vizināties ar biedrības ''TRACKS.LV'' īpaši sagatavotiem mini mocīšiem.

Uz tikšanos trasē 19. maijā!

Kategorijas