Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Spēka trīscīņas alūksniete Marika Magaziņa iegūst zeltu 35.SELL studentu sporta spēlēs

No 17. līdz 19. maijam Lietuvas studentu pilsētā – Kauņā norisinājās 35.SELL Studentu sporta spēles. Spēlēs piedalījās vairāki desmiti augstskolu komandas un sacensības norisinājās 13 dažādos sporta veidos, protams, arī spēka trīscīņā. Latviju pārstāvēja līdz šim skaita ziņā kuplākā studentu komanda.


35. SELL studentu spēļu sacensībās spēka trīscīņā Latvijas studenti uzrādīja teicamus rezultātus. Marika Magaziņa (RTA, svara kategorija virs 72kg) izcīnīja 1.vietu. Viņai kopsummā 425kg. “Startu vērtēju kā ļoti labu un veiksmīgu. Vēlējos uzvilkt vairāk vilkmē, bet iepriekš Latvijas Čempionātā iegūtais elkoņa savainojums, sacensību laikā tomēr lika par sevi manīt. Taču mērķis tika sasniegts, un kopumā 425 kg ir ļoti labs rezultāts, kā arī visi piegājieni bija veiksmīgi. SELL spēlēs piedalījos pirmo reizi, tā bija jauna pieredze un sacensības bija noorganizētas labi. Gatavojoties SELL spēlēm, rēķinājos ar sīvu konkurenci, tāpēc sagatavošanas bija kārtīga, bet liela spēkošanās tomēr izpalika, jo pārējās meitenes tika apsteigtas ar pietiekamu rezervi, taču arī pašai ar sevi ir jāprot sacensties,” saka M.Magaziņa.

Alise Babra (LU, virs 72kg) izcīnīja 2.vietu. Viņai kopsummā – 320kg. “Ar savu startu neesmu ļoti apmierināta. Diemžēl. Pirms tam trenējoties varēju, piemēram, vilkmē vairāk pacelt nekā sacensībās sanāca. Šis sporta veids mani uzrunāja, redzot, kā sporta zālē citi ar to nodarbojas. Vēlējos arī pati pamēģināt. Nav tāds sievišķīgs sporta veids, bet man patīk,” saka A.Babra.
Juta Gargurne (LSPA, virs 72kg) izcīnīja 3.vietu, summā savācot 315 kg. “Savu startu vērtēju visai apmierinoši. Personīgais rekords vilkmē ir uzstādīts. Latvijas delegācija bija ļoti aktīva, un radīja pozitīvu atmosfēru, tāpēc sacensības paliks atmiņā ar smaidu!”
Ieva Kiopa (RTU; svara kategorija līdz 63kg) – 4.vietā. Viņai kopsummā 290kg. Sigita Dzene (RTU; līdz 72kg) – 5.vieta. Viņa kopsummā tika galā ar 295kg. Natālija Kurušina (RSU; līdz 72 kg) – 6.vieta, summā - 285 kg. 

Jānis Bergholds (RSU; līdz 74 kg) izcīnīja 3.vietu. Viņam kopsummā 500 kg. Timurs Abdulhalilovs (RTU; līdz 83 kg) – 7.vietā ar 570 kg. Emīls Pavlovs (RSU; līdz 83 kg) – 12.vietā ar 485 kg, Edgars Tīfentāls (Liepājas universitāte; līdz 105 kg) – 8.vietā ar 580 kg. Vladimirs Iļja Gavrikovs (LLU; līdz 105 kg) – 10.vietā ar 540 kg, Sergejs Kušners (RTU; virs 105kg) izcīnīja 3.vietu. Viņš spēja tikt galā ar 622,5 kg.


Kategorijas