Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksnē būs slēgts Pleskavas ielas posms no 18. līdz 21. jūnijam

Sakarā ar ielas seguma sagatavošanu asfaltēšanai un apakškārtas asfaltēšanu, no 18. līdz 21. jūnijam (ieskaitot) Pleskavas ielas I kārtas posms no Pils ielas līdz 7. Siguldas kājnieku pulka piemineklim BŪS SLĒGTS.

- Plānots, ka otrdien veiksim reciklēšanu, kas ir process ceļa seguma pastiprināšanai, kad veco nofrēzēto asfaltu sajauc ar šķembām un cementu noteiktās attiecībās, veidojot viendabīgu masu. Trešdien reciklētajai kārtai ir tehnoloģiski nepieciešams nostāvēties, tādēļ to nedrīkst ekspluatēt. Ceturtdien un piektdien ir paredzēts ieklāt asfaltseguma apakšējo kārtu, - ielas posma slēgšanas nepieciešamību skaidro SIA “8CBR” pārstāvis Armands Rocis. 

Pārējā pārbūvējamajā tranzītmaršruta posmā līdz Kolberģim satiksme tiks organizēta, izmantojot ceļa zīmi Nr.302 “Braukt aizliegts”. Apbraucamais ceļš šajā laika posmā transportlīdzekļiem būs organizēts pa autoceļiem P40 (Alūksne-Zaiceva), V400 (Taides-Matisene), V399 (Mālupe-Beja-Karitāni) un P41 (Liepna-Alūksne).

Turpinoties Pleskavas ielas 1. kārtas būvdarbiem, autovadītājiem vēl jārēķinās ar to, ka satiksme šajā posmā būs slēgta arī asfaltseguma virskārtas ieklāšanas laikā, kas varētu ilgt 2 dienas. Par datumiem, kad tas notiks, informācija sekos.
Darbus Pleskavas ielas 1. kārtā veic SIA “8 CBR” pēc SIA “Projekts EAE” izstrādātā projekta, būvuzraudzību nodrošina SIA “Būvuzraugi LV”.

Alūksnes novada pašvaldība aicina autovadītājus ar izpratni izturēties pret īslaicīgajiem satiksmes ierobežojumiem un ievērot izvietotās ceļa zīmes.

Kategorijas