Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Iesakiet pretendentus sabiedrības balvai “Gada alūksnietis 2019”

Līga Vīksna

2019. gada 9. jūlijs 08:37

2116

Gaidot Alūksnes Pilsētas svētkus, ko svinēsim no 1. līdz 4. augustam, un portāla “Alūksniešiem.lv” 11 gadu jubileju, Alūksnes un Apes novadu laikraksts “Alūksnes un Malienas Ziņas” un portāls “Alūksniešiem.lv” aicina arī šogad ikvienu piedalīties labo vārdu akcijā un ieteikt radošus, darbīgus alūksniešus, kuri būtu pelnījuši, lai viņiem teiktu paldies!


Iesakām un balsojam

Svētki ir laiks, lai uzteiktu šos īpašos cilvēkus. Apvienotā laikraksta redakcijas kolektīvā esam nolēmuši turpināt 2016. gadā sākto tradīciju Alūksnes pilsētas svētkos, kad mūsu portāls “Alūksniešiem.lv” svin dzimšanas dienu, pasniegt īpašu sabiedrības balvu “Gada alūksnietis 2019” – stiklā atveidotu spalvaskātu, ko darinājis mākslinieks Ēro Rass no Cēsīm. To saņems viens cilvēks, kuru balvai nominēs portāla “Alūksniešiem.lv” lasītāji.

No 9. līdz 17. jūlijam aicinām ieteikt pretendentus balvai, rakstot komentārus pie šī raksta portālā “www.aluksniesiem.lv”. Jānorāda pretendenta vārds, uzvārds un pamatojums, kādēļ tieši viņam būtu jāsaka paldies. Līdz 17. jūlijam pretendentus var arī ieteikt, rakstot uz e-pastu: info@aluksniesiem.lv. Var arī ienākt “Alūksnes un Malienas Ziņu” redakcijā un izstāstīt, kurš būtu šo balvu pelnījis, vai savu viedokli izteikt, zvanot uz redakciju: 26410083.Savukārt no 18. līdz 26. jūlijam aicināsim portālā balsot par ieteiktajiem pretendentiem (tad pretendentus ieteikt vairs nevarēs). Balsošanas aptauja būs izvietota portāla labajā malā, nevis vairs pie raksta.

Paldies var būt tik dažāds!

Ieteiktajam pretendentam tie var būt gan Latvijas un pasaules mēroga panākumi, kuri likuši Alūksnes vārdam spoži izskanēt, gan vienkārši līdzcilvēka atbalsts kritiskā brīdī. Paldies var teikt par darbu, kas ieguldīts pilsētas labiekārtošanā un attīstībā, pozitīvo attieksmi pret to, uzņēmējdarbības veicināšanu, kultūras dzīves popularizēšanu, ieguldījumu sporta aktivitāšu un sportistu sasniegumu veicināšanā un citā. Par ieguldīto darbu dažādās dzīves jomās, par mūža darbu, par neizsīkstošu enerģiju, par aktīvu līdzdalību, sabiedrisko darbu, pulciņu nodarbību popularizēšanu, nesavtīgu darbu iedzīvotāju veselības aprūpē. Par radošu darbu un godprātīgu, pozitīvu attieksmi vai vēl kādu citu paldies, jo - paldies var būt tik dažāds!


Atklāj šo cilvēkuvārdus un labos darbus, lai par viņiem uzzinām mēs visi! Paldies visiem, kuri aptaujā piedalījās iepriekšējos trīs gados! Pateicoties jums, šī balva jau iegūlusi alūksnieša, strūklaku meistara Alvita Grīvnieka, pediatres Ineses Priedītes, pedagogu Ilzes un Sandora Līviņu rokās. Šovasar atkal ir mirklis, kad visi kopā varam kādam īpašam alūksnietim pateikt sirsnīgu paldies!

Kategorijas