Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Aicina ziedot ģimenei, kas traģiskajā avārijā Alūksnē zaudēja meitiņu

Līga Vīksna

2019. gada 23. jūlijs 08:53

1892

Alūksnes novada sabiedrība ļoti līdzpārdzīvo ģimenei, kura 13. jūlijā smagi cieta avārijā Pils ielā un zaudēja meitu, un vēršas Alūksnes un Apes novadu fondā, interesējoties par iespējām palīdzēt. Fonda valdes priekšsēdētāja Dzintra Zvejniece uzsver – caur fondu radīta iespēja ziedot šai ģimenei.

Alūksnes un Apes novadu sabiedrība ir aktīvi ziedotāji jau daudzus gadus un spēj ātri saliedēties, lai palīdzētu līdzcilvēkiem arī īpaši grūtos un traģiskos brīžos. Šis gadījums to apliecina, jo nebija pagājusi diennakts pēc avārijas, kad arī redakcijas darbiniekus uzrunāja iedzīvotāji un jautāja, kur ir iespējams ziedot, lai ģimenei palīdzētu, un rosināja to darīt.
“Pašlaik slimnīcā ārstējas mamma, tētis un mazā māsa. Ģimenei ir un būs nepieciešams visa veida atbalsts, tāpēc, vienojoties ar ģimeni, uzsākam ziedojumu vākšanu. Šonedēļ sazinājos ar ģimenes mammu, kura pauda pateicību ikvienam, kurš sniedz palīdzību. Ģimene bija pārsteigta, ka sabiedrība un fonds interesējas par iespējām palīdzēt un vēlas to darīt. Fondā vēršas arī ģimenes radinieki, darba kolektīvi un taujā par iespējām palīdzēt. Sabiedrība ļoti līdzpārdzīvo un vēlas no sirds palīdzēt šai ģimenei,” stāsta Dzintra Zvejniece.

Viņa uzsver – veicot ziedojuma pārskaitījumu uz fonda konta numuru, obligāti kā maksājuma mērķi jānorāda “Autoavārijā cietušajai ģimenei Alūksnē.”
Fonds turpinās uzturēt kontaktu ar ģimeni un izzināt, kāds atbalsts tai nepieciešams, kā arī informēt par to sabiedrību.

Ziedot iespējams ar bankas pārskaitījumu:
nodibinājums “Alūksnes un Apes novada fonds”
Reģ. Nr. 40008090271
Banka: AS SEB Banka
Kods: UNLALV2X
Konts:
LV96UNLA0050019750651
Mērķis: Autoavārijā cietušajai ģimenei Alūksnē.

Ar skaidru naudu:
Alūksnes un Apes novada fonda birojā, Dārza ielā 8a, Alūksnē, katru darba dienu no pulksten 10.00 līdz 17.00.

Kategorijas