Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksnē aizvadīts sirsnīgs labdarības koncerts

Ritvars Podziņš

2019. gada 6. augusts 13:25

500

Svētdien, 4. augusta vakarā Alūksnes pilsmuižas parka peldvietā “Vējiņš” uz plosta “Kaija” klāja norisinājās īpašs labdarības koncerts “Saulrieta sesija”. Tajā kā galvenais izpildītājs uzstājās dziesminieks Kārlis Kazāks, bet pirms viņa uz plosta kāpa alūksnietes Una Tomiņa un Sanija Būmane. Par īpašu pārsteigumu parūpējās jaunie Alūksnes bundzinieki.

Pasākumu, kuru vadīja aktieri Anta Aizupe un Raimonds Celms, apmeklēja vairāki simti vietējo iedzīvotāju un tie pilsētas viesi, kuri vēl uzkavējās Alūksnē pēc aizvadītajiem pilsētas svētkiem. Mierīgās mūzikas koncerta “Saulrieta sesija” laikā valdīja īpaši sirsnīga atmosfēra, jo pilsētas iedzīvotāji bija pulcējušies, lai ne tikai ieklausītos mierīgās mūzikas skaņās, bet arī ar mērķi palīdzēt. Koncerta apmeklētājiem, kuri tika aicināti palīdzēt  13. jūlijā Alūksnē uz Pils ielas avārijā cietušās ģimenes rehabilitācijai ziedojumos kopīgi izdevās savākt 1200 eiro. Šī naudas summa palīdzēs ģimenes ilgstošajai fiziskajai un emocionālajai atlabšanai.

Īpašais saulrieta koncerts “Saulrieta sesija” pilsētas svētku noslēdzošās jeb kapusvētku dienas vakarā Alūksnes pilsmuižas parkā tika organizēts ar mērķi, lai gan pati pilsēta, gan vietējie alūksnieši, kuri aizvadītajās dienās bija uzņēmuši daudzus ciemiņus atgūtos no lielā skrējiena. Vietējie tika aicināti vienkopus, lai būtu kopā tuvāk dabai, ezeram un viens otram.

Pasākumu atbalstīja Alūksnes bērnu un jauniešu centrs, pašvaldības aģentūra “Spodra”, plosts “Kaija” un  privātie atbalstītāji. Pasākuma organizatori un Alūksnes un Apes novada fonds izsaka lielu paldies visiem, kuri ziedoja un iesaistījās koncerta norisē.





Video: Diāna Lozko

Kategorijas