Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Iesaki pretendentus sabiedrības balvai “Gada apenietis 2019”!

Līga Vīksna

2019. gada 6. augusts 16:45

1164

Gaidot Apes Pilsētas svētkus, ko svinēsim no 23. līdz 25. augustam, Alūksnes un Apes novadu laikraksts “Alūksnes un Malienas Ziņas” un portāls “Alūksniešiem.lv” aicina arī šogad ikvienu piedalīties labo vārdu akcijā un ieteikt radošus, darbīgus Apes ļaudis, kuri būtu pelnījuši, lai viņiem teiktu paldies!

Iesakām un balsojam
Svētki ir laiks, lai uzteiktu šos īpašos cilvēkus. Apvienotā laikraksta redakcijas kolektīvā esam nolēmuši turpināt 2016. gadā sākto tradīciju, Apes pilsētas svētkos pasniegt īpašu sabiedrības balvu “Gada apenietis 2019” – stiklā atveidotu spalvaskātu, ko darinājis mākslinieks Ēro Rass no Cēsīm. To saņems viens cilvēks, kuru balvai nominēs portāla “Alūksniešiem.lv” lasītāji.
 
No 6. līdz 13. augustam aicinām ieteikt pretendentus balvai, rakstot komentārus pie šī raksta portālā “www.aluksniesiem.lv”. Jānorāda pretendenta vārds, uzvārds un pamatojums, kādēļ tieši viņam būtu jāsaka paldies. Līdz 13. augustam pretendentus var arī ieteikt, rakstot uz e-pastu: info@aluksniesiem.lv. Var arī ienākt “Alūksnes un Malienas Ziņu” redakcijā un izstāstīt, kurš būtu šo balvu pelnījis, vai savu viedokli izteikt, zvanot uz redakciju: 26410083.Savukārt no 14. līdz 20. augustam aicināsim portālā godīgi balsot par ieteiktajiem pretendentiem (tad pretendentus ieteikt vairs nevarēs). Balsošanas aptauja būs izvietota portāla labajā malā, nevis vairs pie raksta, balsojumā vērā tiks ņemta viena balss no katras unikālas IP adreses.

Paldies var būt tik dažāds!

Ieteiktajam pretendentam tie var būt gan Latvijas un pasaules mēroga panākumi, kuri likuši Apes vārdam spoži izskanēt, gan vienkārši līdzcilvēka atbalsts kritiskā brīdī. Paldies var teikt par darbu, kas ieguldīts pilsētas labiekārtošanā un attīstībā, pozitīvo attieksmi pret to, uzņēmējdarbības veicināšanu, kultūras dzīves popularizēšanu, ieguldījumu sporta aktivitāšu un sportistu sasniegumu veicināšanā un citā. Par ieguldīto darbu dažādās dzīves jomās, par mūža darbu, par neizsīkstošu enerģiju, par aktīvu līdzdalību, sabiedrisko darbu, pulciņu nodarbību popularizēšanu, nesavtīgu darbu iedzīvotāju veselības aprūpē. Par radošu darbu un godprātīgu, pozitīvu attieksmi vai vēl kādu citu paldies, jo - paldies var būt tik dažāds!


Atklāj šo cilvēku vārdus un labos darbus, lai par viņiem uzzinām mēs visi! Paldies visiem, kuri aptaujā piedalījās iepriekšējos trīs gados! Pateicoties jums, šī balva jau iegūlusi apeniešu, mūzikas pedagoģes Sandras Oto, pirmsskolas skolotājas Ivetas Ratsepas un  bijušā  motosportista, sacensību "Vaidavas kauss", "Vivus.lv MTB maratona" organizatora Mairia Levana rokās.

Vasaras izskaņā atkal ir mirklis, kad visi kopā varam kādam īpašam Apes cilvēkam pateikt sirsnīgu paldies!

Kategorijas