Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Zeltiņu svētkos – uz raķešu bāzi

Sigita Roķe

2019. gada 7. augusts 09:15

924

Zeltiņos svētkus svinēs no 9. līdz 11. augustam. Neparastas izjūtas piektdien gaida apmeklētājus bijušajā padomju armijas raķešu bāzē, kur notiks elektroniskās deju mūzikas pasākums “Rocket Base Open air 2019”. Raķešu bāze ir viens no iespaidīgākajiem bijušās PSRS armijas objektiem Ziemeļvidzemē, kur vēl tagad sastopams Ļenina laukums, saglabājies vadības bunkurs, raķešu uzglabāšanas angāri un palaišanas laukumi.

“Tieši pie Ļeņina pieminekļa būs uzstādīta skatuve un ar unikālām video projekcijām no VJ Kosmoss un tā izskatīsies grandiozi. Savukārt par muzikālo noskaņojumu pasākumā parūpēsies Latvijā pazīstami dīdžeji V.K. (Rēzekne/Rīga), John June (Gulbene/Rīga), Alexey Lvoff aka Loco (Balvi/Rīga), Dep (Rīga), John Obscur (Dobele), NuFreak (Balvi/Rīga), Kosmoss (Gulbene). Būs skaļi un jaudīgi, lai sajūtas būtu kā pie īstām reķetēm! Tiekamies bāzē!” aicina organizatori.

Ja šis liekas par traku, sestdien vakarā Zeltiņu estrādē varēs doties uz dančiem, sadziedāšanos un izsmiešanos, bet pa dienu kārtīgi sportot individuālos un komandu sporta veidos.

Kategorijas