Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Ilzenē atvieglo darbu sacīkšu organizatoriem. Iegādāta elektroniskā laika skaitīšanas sistēma

Aivita Lizdika

2019. gada 13. augusts 10:46

189

Ilzenes pagasta pārvalde guvusi atbalstu biedrībā “Alūksnes Lauku partnerība” iesniegtajam projektam “Elektroniskās laika sistēmas un programmatūras iegāde  sporta tradīciju iegādei Ilzenē” un to realizējusi.
Īstenojot projektu, pagasta pārvalde iegādājusies elektronisko laika skaitīšanas sistēmu, kas atvieglo darbu tiesnešiem un arī paātrina rezultātu nolasīšanu sporta sacensībās.

“Pirmo reizi šo elektronisko laika skaitīšanas sistēmu jau izmantojām sacensībās “Līkloči papardēs”, kas notika 23. jūnijā, kā arī “Stipro skrējienā” 27. jūlijā, lai iekārtu apgūtu pilnībā, sporta sacensību tiesnešiem ir papildus jāmācās. Iekārtas iegādes līguma nosacījumi paredzēja, ka piegādātājfima veic apmācību, tādēļ speciālisti  ieradās pie mums uz vietas, lai visu paskaidrotu,” laikrakstam stāsta Ilzenes pagasta pārvaldes teritorijas attīstības speciāliste Ārija Rone.

 Elektroniskā laika skaitīšanas sistēma, kur ir iespēja ar elektroniskās laika kontroles sistēmas čipa palīdzību laiku fiksēt maksimāli 180 sportistiem,  izmaksāja 14 712 eiro, ieskaitot PVN.

“Šim nolūkam izmantojamais dators pagasta pārvaldei jau bija, bet, ja nepieciešams sarīkot sacensības ar lielāku dalībnieku skaitu, par abpusēju sadarbību esam vienojušies ar Alūksnes novada pašvaldības sporta darba organizatoru Vilni Veļķeri, kurš solījis iztrūkstošo čipu skaitu papildināt ar novada pašvaldības rīcībā esošajiem. Tāpat iespēja būs sadarboties, palīdzot ar kvalificētiem cilvēkresursiem, kas šo iekārtu apkalpos gan pagastā, gan novadā notiekošajās sporta  sacensībās, piemēram, kaimiņu pagastā Zeltiņos,” norāda Ilzenes pagasta pārvaldes vadītāja Ingrīda Sniedze.

Kategorijas