Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Palīdzēsim ķepaiņiem: Tiek meklēts sniegbaltais suns - Arno!

Loreta Jargane

2019. gada 13. augusts 11:04

1774

Strautiņu mājās “Vildēs” Nikolajenko ģimene par saviem uzticamajiem draugiem ir izvēlējušies samojeda un vilka krustojuma sniegbaltos suņus - brāļus Rokiju un Arno. Šie mīluļi viņu mājās ienesuši siltumu un nesavtīgu mīlestību. Taču 10. augusta rītā konstatēts, ka Arno ir pazudis. Saimnieki lūdz palīdzību meklēšanas darbos, jebkāda informācija nāks par labu Arno meklēšanā.

Uz rīta pusi, kā ierasts, suņu saimnieki dodas samīļot savus mīļos brāļus, lai pasniegtu tiem brokastu maltīti. Tajā mirklī tiek konstatēts, ka viens no suņiem ir pazudis no voljēra. Šoreiz atgadījies neparedzētais, jo voljērs netika aizslēgts uz nakti, līdz ar to viņiem bija iespēja no tā tikt laukā. “Arno ir ļoti draudzīgs un mīļš. Viņš neiebilst samīļot un tikt samīļots. Viņam patika braukt ar auto, jo viņš no tā nebaidījās tik ļoti, kā brālis, bet abi bija piesardzīgi no citiem auto. Arno ir čipots, bet bez kakla siksniņas. Interesanti, ka pazudis pats mierīgākais un paklausīgākais. Jo Rokijs vienmēr blēņas mīlēja darīt, bet brālis nekad viņu neatstāja un gāja visur līdzi. Līdz ar to šoreiz tas ir tik negaidīti. Tāpat kā saimnieki, arī brālis Rokijs ir noraizējies, suns tikai ēd un guļ.

Elpā ir spēks, kas stāv aiz visa. Mēs ieelpojam un zinām, ka notiks labas lietas. Viss, ko šobrīd vēlamies, lai Arno atgriežas mājās. Jebkura informācija, ko variet sniegt par viņa atrašanās vietu vai kustības virzienu, tiks novērtēta. Pazušanas vieta: Alūksnes novads, Alsviķu pagasts, Strautiņi. Ceram, ka Arno atradīs ceļu uz mājām,” pēc palīdzības vēršas Nikolajenko ģimene.

Kategorijas