Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksnietis Vladimirs atradis meklēto Intu

Sandra Apine

2019. gada 19. augusts 09:58

1078

Jūnija sākumā redakcijā vērsās alūksnietis Vladimirs Procenko, kurš ar laikraksta starpniecību vēlējās sameklēt savu jaunības dienu simpātiju. Viņš šo sievieti pirmo reizi ieraudzījis 1964. gadā, tad atkal pamanījis pēc vairākiem gadu desmitiem - šopavasar, taču tad atkal pazaudējis. Pēc vairākām pārciestām dzimtas nelaimēm un paša veselības problēmām, Vladimirs, astoņdesmit gadus sasniedzot, sasparojies jaunai dzīvei un nolēmis sievieti sameklēt.

Pēc viņa aizkustinošā stāstījuma saņēmām vairāku lasītāju jautājumus, kuri vēlējās uzzināt, kā gan kungam tagad klājas, un, vai viņš ir atradis meklēto.

Sazinājos ar V. Procenko, kurš atzina, ka – jā, viņš meklēto sievieti ir atradis. “Viņa ir alūksniete, un te vienmēr dzīvojusi. Mēs esam draugi,” atklāj V. Procenko, taču no tālākas sarunas atturas, kas arī saprotami. Jautāts, vai varbūt kādreiz savu stāstu atklās, jo tas varētu kalpot kā iedvesma citiem cilvēkiem, kas varbūt pēc gadu desmitiem vēlas atrast savu otro pusīti, viņš šādu iespēju neizslēdz.
Arī redakcijas kolektīvs priecājas, ka laikraksts spēlējis nozīmīgu lomu kādā liktenīgā stāstā.
Sandra Apine

Kategorijas