Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Foto: Ieskats Tūrisma rallijā. Šogad triumfēja alūksnieši

Sandra Apine

2019. gada 19. augusts 18:52

128968

Tūrisma rallijs "Vidzemes pieturu piedzīvojums 2" finišēja Alūksnē, un arī visas trīs godalgoto vietu ieguvējas ir komandas no Alūksnes. Kopumā šajā tūrisma pasākumā startēja vairāk kā 70 komandas no visas Latvijas.

Rallija starts bija Raunā bet pasākums finišēja Alūksnes pilssalā, kur notika arī apbalvošana. Komandas saņēma balvas un speciālbalvas no Alūksnes novada domes priekšsēdētāja Artura Dukuļa rokām, apbalvošanas pasākumu atraktīvi vadīja Sanita Eglīte, muzicēja ģitārists Rihards Krilovs. 3. vieta komandai “Emoji”, 2. vieta komandai “Oligarhi”, savukārt 1. vieta alūksniešiem ar komandas nosaukumu "Edijs Šarāns".


Pasniegtas arī vairākas speciālbalvas. Nomināciju “Pirmie finišētāji” saņem komanda “Edijs Šarāns”, “Turbo komandas” tituls “Oligarhiem”, “Vidzemes pieturvietu” saimnieku mīluļi ir komanda “Ballējam neguļam”, vislojālākās komandas tituls komandai “V.I.P. Vienkārši Izcilās Popijas”. Saliedētākās komandas gods komandai “Mākoņi”, fifīgākā komanda - “Rudzupuķu meitenes”, tālāko ceļu mērojusī komanda - “Zaļmeži no Ventspils”, dzejiskākā komanda, kas pieturvietās pārsteidza ar dzejas pantiem un dziesmām - “4 Bekas”, par nesteidzīgajām baudītājām tika nodēvēta komanda “Bīstamās mājsaimnieces”, par dāsnāko - “Vidzemes Dārznieces”, ģimeniskākā - “Trakie sienāži”, lēnākā komanda jeb šosejas airētāji - “Anda un Armands.”

“Pateicamies ikvienam, kas pielika roku pie pasākuma veidošanas un balvu fonda tapšanas. Paldies par sarūpētajām balvām “Alūksnes Putnu fabrikai”, SIA “UNTI”, Aigaram Peperniekam, Alūksnes muzejam, Alūksnes Bānīša stacijai, Ilonai Riekstiņai par sirsnīgo komandu sagaidīšanu, Jurim Marinovam ar komandu par pasākuma tehnisko nodrošinājumu. Paldies sakām arī SIA “ABIO”, Alūksnes novada pašvaldības aģentūrām “Spodra” un “Rūpw” par ieguldīto darbu. Dalībniekiem – paldies par izdomu un aktivitāti. Tiekamies nākamajos tūrisma rallija pasākumos!” saka Alūksnes novada tūrisma informācijas speciāliste Vita Rence.

Jāatgādina, ka tūrisma rallijs "Vidzemes pieturu piedzīvojums 2", kas norisinājās otro gadu pēc kārtas, ir auto tūrisma sacensības ar dažādiem papilduzdevumiem, kas ļauj iepazīt Vidzemes novadus – Alūksni, Api, Raunu un Smilteni, kā arī paralēli cīnīties par vērtīgām balvām.

Kategorijas