Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Konkurss: "Pamanīts!" turpinās

Alūksnes un Malienas ziņas

2019. gada 21. augusts 09:01

269

Konkurss “Pamanīts!” lasītājiem ir paticis – iesūtīti vairāki paraksti un fotogrāfijas, kam parakstus vēl varēs sacerēt. Paldies visiem iesūtītājiem, ceram, ka turpmāk būsiet vēl aktīvāki.

Pagājušajā nedēļā publicētajai Kārļa Roķa fotogrāfijai (attēlā) redakcijas kolektīvs izvēlējās sociālās aprūpes centra “Alūksne” kolektīva iesūtīto asprātīgo un dziļdomīgo parakstu: “Starp dzīvību un nāvi”.

Turpinot konkursu, aicinām jūs sūtīt trāpīgus parakstus fotogrāfijai, ko mums iesūtījusi Dārta Bežane. Pati par šo foto saka: “Attēls tapis pagājušā gada 20. maija agrā rītā Alūksnē, Lielā Ezera ielā 6. Redzot šo skatu nodomāju  - šis ir jānobildē, jo tādus skatus ne katru dienu nākas redzēt. Nav skaidrs, kāda iemesla dēļ tas ir darīts. Ietīts pēc automazgātavas apmeklējuma, lai neapput? Iepakota dāvana? Dzirdēju arī, ka draugi autovadītājam neesot ļāvuši braukt alkohola reibumā pie stūres, tad nu esot pajokojuši un izveidojuši šādu pārsteigumu, lai viņu pasargātu.”

Lai jums iedvesma, parakstus sacerot!

Atgādinām, ka mēneša beigās aktīvākais konkursa dalībnieks, attēlu un parakstu iesūtītājs, asprātīgākā paraksta autors saņems redakcijas pārsteiguma balvu.

Parakstus un arī attēlus turpmākajiem konkursiem lūdzam sūtīt uz e-pasta adresi info@aluksniesiem.lv vai kā ziņojumu portāla “Alūksniešiem.lv” “Facebook” kontā.

Kategorijas