Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Pieejamas juridiskās un grāmatvedības konsultācijas

Sandra Apine

2019. gada 29. augusts 11:03

255

Biedrība “Alūksnes nevalstisko organizāciju atbalsta centrs” Alūksnes un Apes novada esošajām un topošajām biedrībām un nodibinājumiem piedāvā juridiskās un grāmatvedības konsultācijas līdz šā gada oktobra beigām.

Projekta vadītāja un sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Zvejniece  informē, ka konsultācijas saistībā ar juridiskiem jautājumiem risināt palīdzēs jurists un pieredzējis nevalstisko organizāciju (NVO) aktīvists Arnis Bērziņš. Savukārt ar pieredzi grāmatvedības jautājumu risināšanā dalīties gatava grāmatvede Agnese Melece.

“Konsultācijām NVO pārstāvjus aicinām pieteikties pie Dzintras Zvejnieces pa tālruni 28642250, kura tālāk palīdzēs noorganizēt tikšanos ar kādu no speciālistiem. Vairāku interesentu gadījumā konsultāciju sniedzēji gatavi doties izbraukumā. Tāpat atgādinām, ka Alūksnes NVO atbalsta centrs sniedz konsultācijas arī par citiem nevalstiskajām organizācijām aktuāliem jautājumiem – lietvedību, finansējuma piesaisti, projektu veidošanu, brīvprātīgo darbu, sadarbības partneru piesaisti un citiem jautājumiem,” stāsta I. Zvejniece.

Jāatgādina, ka no 2019. gada    1. janvāra līdz 31. oktobrim biedrība “Alūksnes nevalstisko organizāciju atbalsta centrs” īsteno projektu “Alūksnes NVO atbalsta centrs – reģiona NVO attīstībai”, kura mērķos ietilpst nodrošināt kvalitatīvu aktuālās informācijas pieejamību un izglītības pasākumus Alūksnes, Apes, Balvu, Rugāju, Viļakas, Baltinavas, Smiltenes, Gulbenes novadu NVO, neformālo iedzīvotāju grupu pārstāvjiem un citiem interesentiem. Projekta aktivitātēm aicinām sekot līdzi biedrības mājas lapā www.aluksnesnvo.lv un Facebook lapā @AluksnesNVOatbalstacentrs.

Projektu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Kategorijas