Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alsviķu bērnudārzam jauna vadītāja

Līga Vīksna

2019. gada 11. septembris 09:00

419

Alsviķu pagasta pirmsskolas izglītības iestādei (PII) “Saulīte” ar septembri jauna vadītāja – pedagoģe Viola Lāce no Alūksnes. 
Darba gaitas jaunajā amatā   V. Lāce uzsākusi ar septembri, iepriekš viņa bija PII “Saulīte” vadītājas pienākumu izpildītāja. Izglītības nozari V. Lāce iepazinusi no pamatiem – darba gaitas savulaik sākusi kā skolotāja palīdze, pēc tam četrus gadus strādājusi par skolotāju Alūksnes pirmsskolas izglītības iestādē “Pienenīte”.

Gatava jauniem izaicinājumiem
PII “Saulīte” strādā 12 darbinieki, iestādē pirmsskolas izglītības programmu ar septembri apgūst 44 bērni. Telpu kvadratūras ziņā tas ir maksimālais bērnu skaits. “Saulīte” ir diennakts bērnudārzs.

“Esmu pateicīga par iespēju, ka varēšu sevi parādīt un pierādīt kā PII “Saulīte” vadītāja, pielietojot savas prasmes un zināšanas izglītības jomā. Kā vadītāja sekmēšu un virzīšu “Saulītes” attīstību gan izglītības, gan saimnieciskajā jomā, radot drošu, attīstošu un radošu vidi bērniem, izaugsmes iespējas darbiniekiem. Esmu ieinteresēta un motivēta strādāt. Man ļoti patīk bērni. Esmu gatava pārmaiņām dzīvē, jauniem izaicinājumiem un izaugsmei,” laikrakstam saka V. Lāce.  

Kategorijas