Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Aicina uz rudens gadatirgu Apē

 

2019. gada 21. septembris 06:49

538

Apes pierobežas rudens gadatirgu jau daudzu gadu garumā iecienījuši ne vien Apes novada iedzīvotāji, bet arī ciemiņi no apkārtējiem novadiem un Igaunijas. Šogad, 29.septembrī, Miķeļdienā, no plkst. 09.00 līdz 14.00 mazpilsētu piepildīs vairāk nekā 300 tirgoties gribētāji.

Sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Ērmane informē, ka pircējiem būs iespēja izzināt vairākas tirdzniecības zonas – divas amatnieku zonas, rūpniecības preču zonu un stādu, košumkrūmu zonu.

Amatnieku, mājražotāju produkcija būs izvietota pilsētas centrā un skolas apkārtnē, kur varēs iegādāties keramiku, kalumus, pinumus, lina izstrādājumus, adījumus, ceptu maizīti un dažādus konditorejas izstrādājumus, kūpinājumus, siera produkciju, zivis, medu un daudz ko citu.

Rūpniecības zona būs izvietota autoostas teritorijā, Avotu ielā, Aptiekas ielā un Jaunajā ielā. Piedāvājumā būs gultas veļa, vīriešu, sieviešu, bērnu apģērbi, apavi, preces vīriešu hobijiem – arī makšķerēšanai.

Estrādes teritorijā būs dažādi stādi, košumkrūmi, dārzeņi, sulas, arī kafejnīcas ar mūziku - atpūtas brīžiem.

Avotu un Aptiekas ielas krustojumā bērnus gaidīs atrakcijas, gan ar krāsainajām smiltīm, gan ar burbuļpūšanas darbnīcu.

Pie estrādes Apes pūtēju orķestris uzmundrinās pircējus ar unikālo skanējumu un par īpašo tirgus lustēšanās sajūtu gādās Apes kapela!

Par satiksmes organizēšanu rudens gadatirgū Apē

Gadatirgus laikā tiks slēgtas vairākas ielas, kā arī tiks pārcelta autobusu pietura.

Par satiksmes ierobežojumiem

No 28.septembra plkst. 22.00 līdz 29.septembrim plkst.17.00 tiks slēgti vairāki ielu posmi:

Avotu iela (no Pasta ielas krustojuma līdz Stacijas ielas krustojumam);

Stacijas iela (no Stacijas ielas 2 līdz Stacijas ielai 1);

Jaunā iela (no Pasta ielas krustojuma līdz Rīgas ielas krustojumam);

Aptiekas iela.

Lūgums transportlīdzekļu kustībai izmantot Skolas ielu, Dzirnavu ielu, Pasta ielu un Tirgus ielu.

Par automašīnu novietošanu pilsētā

Lai veiksmīgāk nokļūtu uz tirgus norises vietu, aicinām automašīnas novietot – Parka ielā (laukumā pretī Sīkzaru priedei), kā arī jebkurā atļautajā vietā pilsētas teritorijā – netraucējot autotransporta satiksmi.

Par satiksmes autobusu pieturvietas “APE” pārcelšanu uz laiku

Lai nodrošinātu satiksmes autobusu kustību bez traucējumiem tirgus laikā, no 29.septembra pulksten 00.00 līdz 29.septembra plkst.18.00 autobusu pietura APE tiek pārcelta no Stacijas ielas 1 uz Loku ielu (pie Dzirnavu ielas apļveida krustojuma), kur tiks uzstādītas pagaidu autobusu pieturzīmes.

Kategorijas