Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksnē viesosies spēka sporta atlēti svaru stieņa spiešanā guļus

Latvijas Pauerliftinga federācija

2019. gada 2. oktobris 08:48

189

Šogad Alūksnes novada atklātais čempionāts svaru stieņa spiešanā bez ekipējuma svin jau 14.dzimšanas dienu. Ikgadējās sacensības notiks 12.oktobrī biedrības „Spēka Pasaule” telpās, Pils ielā 21a, Alūksnē. Līdz 9.oktobrim turpinās pieteikšanās čempionātam interneta vietnē http://piedalies.sp.lv/.

Sportisti no visas Latvijas tiek aicināti piedalīties šajās sacensībās, un jau laikus pieteikt savu dalību, un gatavoties sacensībām. Kā vienmēr gaidīti arī līdzjutēji! Ieeja – brīva. Sacensību organizatori atgādina, ka no pulksten 10.30 līdz 12.00 notiks dalībnieku svēršanās, savukārt sacensību sākums – pulksten 12.30.

Sacensības būs 15.Latvijas Kausa izcīņas posms.  Detalizētāka informācija par sacensību norisi, nolikums un citi noderīgi dokumenti ir pieejami Latvijas Pauerliftinga federācijas mājas lapā http://www.powerliftings.lv/. Ik gadu uz Alūksni par medaļām cīnīties brauc sportisti no dažādām Latvijas komandām.

Sacensību mērķis spēka sporta veidu, svaru stieņa spiešanas guļus popularizācija Latvijā un Latvijas reģionos, Alūksnes novada čempionu noskaidrošana jauniešu, junioru, open vīru, veterānu (dažādu vecuma grupu) un sieviešu grupās, veselīga dzīvesveida popularizēšana, federācijas rīkoto sporta aktivitāšu dažādošana, masveidīguma, jaunu interesentu piesaiste pauerliftinga federācijas rīkotajām sporta aktivitātēm, kā arī Latvijas Kausa izcīņas nodrošināšana, jaunu komandu iesaistīšana.

Alūksnes novada čempionātu svaru stieņa spiešanā guļus bez ekipējuma organizē biedrība „Spēka Pasaule” sadarbībā ar Alūksnes novada pašvaldību un Latvijas Pauerliftinga federāciju. Sacensības atbalsta Izglītības un zinātnes ministrija, interneta veikals veikals.sp.lv/.

Kategorijas