Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Apes tautas namam būs jauns aprīkojums

Loreta Jargane

2019. gada 4. oktobris 11:55

201

Apes tautas namā līdz ar septembri tiek uzsākts īstenot LEADER pieejas projekts “Apes tautas namam nepieciešamā nodrošinājuma iegāde novada nozīmīgu kultūras pasākumu organizēšanai, sabiedrības iniciatīvu un tautas mākslas vērtību uzturēšanai un attīstībai”.

Tā ietvaros tautas namā tiks iegādāts aprīkojums, kas būtiski uzlabos pieejamo resursu iespējas un ļaus veidot vēl kvalitatīvākus un mūsdienīgākus pasākumus. Uz skatuves tiks uzstādīts nolaižams un paceļams stacionārs ekrāns un projektors, kurš ļaus veidot pasākumus savienojot projekcijas ar dziedāšanu un dejošanu uz skatuves. Zāles logi iegūs jaunas notumšojošās žalūzijas, kas ļaus veidot pasākumus gaišajā dienas laikā, bet aptumšojot zāli varēs veikt gaismošanu. Pievilcīgas vides veidošanai tiks iegādāta arī daļa jaunu krēslu, kas būs vieglāk organizējami un izvietojami. Brīvdabas pasākumu organizēšanai tiks izgatavoti un iegādāti jauni āra soli, mobili izjaucami, pārvadājami un viegli uzglabājami.

Apes tautas nama vadītāja Ilva Sāre stāsta: "Mūsu mērķis ir veidot Apes tautas namu kā sabiedrības centru, kas kalpo visu paaudžu un interešu grupām. Mūsdienu tehnoloģijām aprīkotas, ērtas, mūsdienīgas telpas, novada nozīmīgu kultūras pasākumu organizēšanai, sabiedrības iniciatīvu un tautas mākslas vērtību uzturēšanai un attīstībai. Lai mums kopā izdodas!"

Projekts tiek īstenots Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020. gadam apakšpasākuma “Darbību īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju!"

Kategorijas