Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Mūsdienīgas kamīnkrāsnis no Somijas

 

2019. gada 17. oktobris 13:40

0

Ideāla mājokļa dvēsele nav iedomājama bez krāsniņas vai kamīna. Pat ja mājokļa pamata apkures sistēma ir centralizēta, kamīnkrāsns rada pievienoto vērtību, kuru neaizstās neviens cits siltuma elements. Nav svarīgi, vai ir ziemas spelgonis, vai nepatīkami drēgna vasaras diena - iekurinot kamīnkrāsni, mājoklis pielīs ar omulīgu gaismu un īstu, dabīgu siltumu. Kamīns ir kā centrālais elements mājās, tas kļūst par vietu, kur satiekas mājas iemītnieki un viesi. Jau kopš seniem laikiem pavards ir tas, kas veido māju sajūtu jebkurā ēkā - mūsdienās šim pavardam ir vairāki risinājumi, kas lieliski saskan ar moderno domāšanu interjerā un ergonomikā.

Tulikivi ir Somijas ražotājs, kura produkti atrodami jau vairāk nekā 300 000 mājokļos visā pasaulē. Tulikivi kamīnkrāsnis iederas gan mājās, gan vasarnīcās, kur apkure nepieciešama sezonāli vai pēc vajadzības. Tulikivi sortimentā pieejamas gan krāsnis, gan kamīni, kuru kurināšanā var izmantot malku vai granulas. Krāsniņas pieejamas dažādos izmēros un dizainos, tās piemērotas dažādiem interjeriem un prasībām.

Nekas nespēj aizstāt siltumu un mājīgumu, kuru sniedz kamīnkrāsns. Tulikivi kamīnkrāsnis ir mūsdienīgas, jo siltuma ražošanā tiek izmantots minimāls malkas daudzums. Uzņēmums kamīnu ražošanā izmanto inovatīvas pieejas un ekoloģisku domāšanu - par to liecina 2006.gadā saņemtā "Fine Particle Forum" balva par sasniegumiem cieto daļiņu izpētes un ekoloģijas jomā. Uzņēmums pievērš uzmanību tam, lai mājsaimniecību apkures ierīces samazinātu kaitīgo izmešu daudzumu. Tulikivi kamīnkrāsnis ir ne tikai mūsdienīgas savā tehnoloģijā, tām ir arī fantastiskas dizaina alternatīvas. Kamīnkrāsnis pieejamas klasiskā dizainā, lai radītu mājīgu un robustu atmosfēru, taču pieejami arī dizaini, kas lieliski iekļausies minimālisma interjerā ar skatu nākotnē.

Tulikivi kamīnkrāsnis apsildīs ikvienu mājokli, kā arī iekļausies jebkurā mājokļa stūrī. Kamīnus iespējams pasūtīt arī pēc individuāliem parametriem - ne tikai izmēru, bet arī dizainu. Šāda kamīnkrāsns kļūs par iespaidīgu interjera elementu, bet vienlaicīgi rūpēsies arī par vienu no svarīgākajām iemītnieku pamatvajadzībām - siltumu.
Tulikivi krāsnis no Somijas parūpēsies par siltu mājokli, ekoloģisku kurināšanas tehnoloģiju un estētisku interjera elementu.

Kategorijas