Aluksniesiem.lv ARHĪVS

SEO optimizācija SEO Media –digitālā mārketinga pakalpojumi Tavam biznesam

 

2019. gada 20. oktobris 00:00

593

Aptuveni 55% cilvēku pirms pirkuma veikšanas internetā meklē un lasa pircēju atsauksmes un rekomendācijas, 47% pircēju vispirms apskata uzņēmuma mājaslapu, 26% dodas apskatīt veikalu klātienē savukārt 23% potenciālo pircēju konsultējas ar draugiem un tuviniekiem. Kā redzi, šī statistika iezīmē nozīmīgu tendenci, proti, ka mūsdienās cilvēki arvien vairāk izmanto interneta resursus, lai ne tikai iepirktos, bet arī uzzinātu informāciju par dažādiem uzņēmumiem un to precēm vai pakalpojumiem.

Ņemot to vērā, būtu gluži neprātīgi neizmantot iespēju padarīt savu biznesu atpazīstamāku interneta vidē, ja tas var palīdzēt uzlabot pārdošanas rādītājus. Taču šeit ir viens mazs “bet”. Nepietiek tikai ar atrašanos digitālā vidē, piemēram, mājaslapas vai Facebook lapas izveidošanu. Ja vēlies sasniegt vairāk, Tev nepieciešami kvalitatīvi digitālā mārketinga pakalpojumi, un tos var nodrošināt SEO Media reklāmas aģentūra.

Kas ir SEO Media?

SEO Media ir digitālā mārketinga aģentūra, kas savas darbības laikā uzkrājusi pieredzi, palīdzot gan mazākiem, gan lielākiem biznesiem iegūt un uzlabot atpazīstamību, redzamību un uzticamību digitālajā vidē.

Mārketinga aģentūras SEO Media darbības virziens ir saistīts ar digitālo mārketingu, tādēļ klientiem tiek piedāvāti:


  • SEO pakalpojumi – nepieciešami ikvienam biznesam, kas vēlas atrasties pēc iespējas augstāk Google meklēšanas rezultātos. Lai to panāktu, nepieciešama pārdomāta un individuāli pielāgota SEO stratēģija, kas tiek izveidota, balstoties uz nišas analīzi un biznesa specifiku. Tiek veikta gan iekšējā, gan ārējā SEO optimizācija (Search Engine Optimization), lai uzlabotu mājaslapas uzbūvi un saturu, kā arī panāktu atslēgvārdu virzīšanu meklētājprogrammās. Efektīva mājaslapas optimizācija var palīdzēt sasniegt plānotos rezultātus un ievērojami uzlabot biznesa rādītājus.

  • Web izstrāde – izstrādājam tieši Tev individuāli pielāgotu mājaslapu, kas būs SEO draudzīga, mūsdienīga, ērti pārvaldāma un kalpos kā Tava uzņēmuma vizītkarte.

  • PPC apkalpošana (Pay Per Click)– palīdzēsim pielāgot reklāmas ar maksu par klikšķi Tavām vajadzībām. Pārdomāta Google reklāma, Youtube video reklāma un citi PPC veidi var palīdzēt ātri un efektīvi piesaistīt apmeklētājus Tavai mājaslapai.

  • Reklāmas mediji – izvietojam reklāmas rakstus Latvijas un citu valstu medijos.

  • Satura izstrāde – veidojam, optimizējam, publicējam un izplatām kvalitatīvu saturu mājaslapām un citiem resursiem.

Vēlies uzzināt vairāk? Ienāc – Seomedia.lv!

Kategorijas