Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Labākie loģistikas risinājumi un kravu pārvadājumi - Ursus Forwarding

 

2019. gada 26. oktobris 00:00

482

Ikvienam klientam, kuram nepieciešami kravu pārvadājumu vai loģistikas pakalpojumi, ir svarīgi atrast uzņēmumu, kas būtu uzticams un drošs, parūpējoties par to, lai viss notiktu bez aizķeršanās, process būtu pārredzams, saprotams un, protams, par atbilstošu cenu. Mūsdienās daudzas kompānijas piedāvā loģistikas risinājumus un kravu pārvadāšanu, taču tikai daļa no tām var lepoties ar pozitīvām atsauksmēm no klientiem. Ursus Forwarding ir viens no uzņēmumiem, kas savas darbības laikā ir uzkrājis pieredzi, lai nodrošinātu augstākās kvalitātes pakalpojumus mazākiem un lielākiem klientiem.


Kas ir Ursus Forwarding?

Šis starptautiskais uzņēmums darbojas jau vairāk nekā 12 gadus, un šajā periodā ir organizējis un koordinējis dažādu apjomu un sarežģītību jūras, auto, negabarīta un avio kravu pārvadājumus vairākās pasaules valstīs.

Galvenās Ursus Forwarding kravu pārvadājumu nodaļas:


  • Auto kravu pārvadājumi;

  • Negabarīta kravu pārvadājumi;

  • Dzelzceļa, jūras un avio kravu pārvadājumi.

Katrā no nodaļām darbojas savas nozares profesionāļi, kuri seko līdzi aktualitātēm loģistikas pakalpojumu un kravu pārvadājumu nozarēs, lai sniegtu klientiem augstākā līmeņa pieredzi, kā arī pilnveidotos kā speciālisti. Pateicoties plašajam un daudzpusīgajam uzņēmuma loģistikas tīklam, Ursus Forwarding spēj piedāvāt transportēšanas pakalpojumus klientiem ar jebkura veida kravu. Ikviens klients var būt pārliecināts par to, ka viņa krava būs drošībā no iekraušanas līdz izkraušanas brīdim, turklāt, pateicoties modernajiem tehnoloģiskajiem risinājumiem, kuri tiek izmantoti Ursus Forwarding kravu pārvadājumos, ir iespējams nepārtraukti sekot līdzi, kur atrodas konkrētā krava, kā arī, cik precīzi un veiksmīgi notiek transportēšanas process.

Uzņēmuma darbības virzieni

Loģistikas pakalpojumi – šajā kategorijā ietilpst: trīs pamata pakalpojumi. Kravu apdrošināšana noderēs gadījumos, ja pārvadājamam objektam transportēšanas procesā radīsies bojājumi. Uzņēmums nodrošina arī muitas brokeru pakalpojumus, proti, eksporta, importa un tranzīta dokumentu noformēšanu. Tāpat tiek piedāvāti arī noliktavu pakalpojumi ilglaicīgai un īslaicīgai kravu uzglabāšanai.

Kravu pārvadājumi – Ursus Forwarding piedāvā kvalitatīvus un uzticamus starptautiskos kravu pārvadājumus, izmantojot: auto, avio, dzelzceļa, jūras transportu, tāpat tiek nodrošināta arī negabarīta kravu pārvadāšana. Vēlaties uzzināt vairāk? Ienāciet Ursus.lv!

Kategorijas