Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Neparastā “Garāža” Rīgas vecpilsētā

 

2019. gada 27. oktobris 00:00

46

Ja Tev kādreiz ir gadījies paklaiņot pa galvaspilsētas, tajā skaitā, vecpilsētas ieliņām, noteikti būsi ievērojis, ka vietu, kur paēst Rīgā, netrūkst, jo tās atrodamas teju ik uz stūra. Taču tas arī nozīmē, ka izdarīt izvēli nav viegli, jo nevari zināt, kura no ēstuvēm būs piemērota tieši Tavai gaumei un vajadzībām. Bet neuztraucies, mēs palīdzēsim atvieglot Tev šo lēmumu, iepazīstinot ar vietu, kas izceļas gan ar oriģinalitāti, gan arī ar plašu un ļoti gardu ēdienu un dzērienu piedāvājumu – “Garāža” bārs un restorāns.


Vieta, kur patiks Tev, brālim, māsai, dēlam un pat vecmāmiņai
Nav viegli atrast ēstuvi, kas būtu piemērota cilvēkiem ar atšķirīgām interesēm un vēlmēm. Taču “Garāža” ir restorāns – bārs Vecrīgā (https://garazabars.lv/en/), kas atbilst šim aprakstam, jo vienas dienas un nedēļas laikā var mainīt savu atmosfēru, pielāgojoties dažādām publikām. Šeit vari iegriezties jebkurā brīdī, it īpaši, ja:


  • Vēlies gardi paēst – neatkarīgi no tā, vai esi vienkāršu ēdienu cienītājs, kam sirdij tuva ir marinēta siļķe un rupjmaizes kārtojums, vai arī esi prasīgāks klients, kas meklē ko īpašu, piemēram, franču sīpolzupu vai foreles tartaru, “Garāža” ir restorāns Vecrīgā, kas spēj apmierināt dažādu gardēžu vēlmes. Turklāt, ja meklē vietu, kur lēti paēst darbadienu pusdienlaikā, noteikti iegriezies “Garāžā” no 12.00 līdz 15.00, jo šeit spēkā ir pusdienu piedāvājums par īpaši draudzīgu cenu! Tāpat, protams, šeit atradīsi arī plašu dzērienu sortimentu visām vēlmēm.

  • Ja meklē vietu, kur jauki pavadīt laiku ar ģimeni un maziem bērniem –“Garāžā” patiks jebkura vecuma cilvēkiem, tajā skaitā, arī maziem ķipariem, jo telpu iekārtojums atšķiras no klasiskajiem restorāniem Rīgā. Šeit Tu vari sēdēt motocikla vai automašīnas sēdeklī pie bāra, vai arī elegantā vilciena kupejā. Ne kurā katrā restorānā Rīgā ir iespēja ko tādu izmēģināt, vai ne? Īpaši iecienīta šī vieta ģimeņu vidū ir tieši nedēļas nogales pēcpusdienās, lai nobaudītu nesteidzīgu branču.

  • Ja vēlies iztrakoties labas mūzikas pavadībā – piektdienu un sestdienu vakaros “Garāžā” spēlē dīdžeji, uzmundrinot klātesošos un nodrošinot lielisku atmosfēru, kuru noteikti ir vērts izbaudīt!

  • Ja vēlies baudīt kultūru – seko līdzi jaunumiem mājaslapā Garazabars.lv vai Facebook lapā un uzzini par muzikāliem vakariem un sporta spēļu tiešraidēm “Garāža” bārā Vecrīgā.

Kategorijas