Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Ziemassvētku dāvanas pārim – ko izvēlēties

 

2019. gada 23. novembris 00:00

95

Ziemassvētkos gribam sveikt savus tuvos un mīļos cilvēkus, kuru lokā ir gan jauni, gan veci, gan tie, kuri vēl meklē otro pusīti, gan laimīgi pāri, kurus bieži vien ērtāk ir sveikt, pasniedzot vienu dāvanu abiem, kā pārim. Ziemassvētku dāvana pārim var būt diezgan sarežģīts uzdevums, it īpaši nepieredzējušiem svētku dāvanu meklētājiem, tāpēc jūsu ērtībām padalāmies ar dažām labām idejām, ko varat izmantot iedvesmai.


  • Restorāna apmeklējums diviem

Klasiska un vienmēr noderīga dāvana pārim var būt restorāna apmeklējums diviem. Restorānu klāsts daudzās pilsētās ir ļoti labs, tur noteikti varēs pavadīt lielisku vakaru, baudot gardu maltīti. Restorāna apmeklējums dāvanu kartes veidā ir dāvana, ko saņēmēji var izmantot sev ērtā laikā. Ja zināt, kāda ir pāra gastronomiskā gaume, tad piemeklējiet atbilstošu restorānu. Bet varat arī apzināti izvēlēties kaut ko netradicionālu, lai dotu iespēju izmēģināt jaunus ēdienu un gūt savādāku gastronomisko pieredzi, piemēram, indiešu vai ķīniešu restorānā.


  • Kvesta istabas apmeklējums

Kvesta jeb izlaušanās istabas šobrīd ir diezgan populāras, tās kā atpūtas un izklaides veidu izvēlas gan jaunieši, gan draugu kompānijas, gan ģimenes. Tikpat labi kvesta istabas apmeklējums būs lieliska nodarbe arī pārim. Kvesta istabas ir izveidotas dažādās tematikās, ir gan detektīvi, gan vēsturiskie sižeti, gan spocīgie temati. Bet ikvienā no šīm istabām būs jāpalauza galva, lai atrisinātu āķīgus uzdevumus, mīklas, atjautības uzdevumus un tiktu ārā no telpas.


  • Biļetes uz kino vai teātri

Ja negribat ilgi lauzīt galvu, kāda Ziemassvētku dāvana pārim būtu labāka, varat izvēlēties vēl vienu no klasiskajiem pāru dāvanu variantiem – biļetes uz kino vai teātri. Iespēju šajā ziņā ir tiešām daudz. Ja nezināt konkrētu filmu vai izrādi, kas viņiem patiktu, tad varat iegādāties dāvanu karti, lai viņi paši var iegādāties biļetes uz filmu vai izrādi, kas viņiem interesēs.


  • Sāls istabas apmeklējums diviem

Vēl viena ideja Ziemassvētku dāvanai pārim – sāls istabas apmeklējums. Sāls istabai ir daudzveidīga pozitīvā ietekme uz veselību. Sāls istabas apmeklējums ir īpaši ieteicams ziemā, kad imunitātei un elpceļiem nepieciešams papildu atbalsts, lai turētos pretī saslimšanām. Sāls istabā pāris varēs mierīgā atmosfērā pavadīt laiku sarunās, palasīt kādu žurnālu.


  • Ūdens atpūtas un SPA centra apmeklējums

Īsti romantiska Ziemassvētku dāvana pārim būs “Unimarine SPA” centra apmeklējums. Tā būs vieta, kur romantiskā gaisotnē pavadīt laiku divatā, baudot arī ūdens sniegto relaksāciju gan ķermenim, gan garam. Šāda romantiska Ziemassvētku dāvana pārim “Unimarine SPA” apmeklējumam būs lieliska izvēle ne tikai jaunajiem pāriem, kuri visu laiku vēlas pavadīt kopā, bet arī jau pieredzējušiem pāriem, kuriem nepieciešams atsvaidzināt attiecības un piešķirt tām nedaudz romantikas, kas varbūt ikdienas rutīnā nedaudz pazudusi. Romantiska Ziemassvētku dāvana pārim “Unimarine SPA” ļaus izbaudīt peldes baseinā, zemūdens straumes, ūdens kaskādes, saunas un pirtis.


  • Vīnu degustācijas apmeklējums

Ja zināt, ka pāris ir labu vīnu cienītāji vai labprāt gribētu iepazīt vīnu pasauli tuvāk, varat uzdāvināt viņiem vīnu degustācijas apmeklējumu. Tas būs izzinošs pasākumus, kura laikā būs iespējams iegūt noderīgu informāciju par vīniem, kā arī nogaršot dažādus izmeklētus vīnus. Degustācijās arī vairāk pastāstīs par vīna baudīšanas etiķeti. Tās ir zināšanas, kas noderēs ikvienam.

Kategorijas