Aluksniesiem.lv ARHĪVS

No šodienas būs izmaiņas autobusu maršrutos Alūksnes novadā

Leta

2019. gada 19. novembris 08:55

542

Lai pielāgotu sabiedriskā transporta pakalpojumus skolēnu vajadzībām, no šodienas būs izmaiņas maršrutā Alūksne-Korneti-Jaunlaicene-Korneti-Alūksne un Alūksne-Ziemeri-Māriņkalns-Alūksne.

Maršruta Alūksne-Korneti-Jaunlaicene-Korneti-Alūksne pēcpusdienas autobuss no Alūksnes autoostas darbadienās (no 1.septembra līdz 11.jūnijam) izbrauks 10 minūtes vēlāk - plkst.15.40 (no 12.jūnija līdz 31.augustam tas kursēs otrdienās, ceturtdienās un piektdienās).

Savukārt maršruta Alūksne-Ziemeri-Māriņkalns-Alūksne reiss Alūksnes autoostā darbadienās (no 1.septembra līdz 11.jūnijam) tiks sākts plkst.15.30 (līdz šim tas tika sākts plkst.15.40). No 12.jūnija līdz 31.augustam reiss tiks izpildīts trešdienās.

Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un paņemt biļeti par savu braucienu, atgādinot, ka statistiku par reisa pieprasījumu veido pasažieriem izsniegtais biļešu skaits.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja pasažieru un kravu pārvadājumu jomā. Tās darbība galvenokārt saistīta ar sabiedriskā transporta - pasažieru pārvadājumu ar autobusu un vilcienu - plānošanu, licenču izsniegšanu kravu un pasažieru komercpārvadājumiem un atļauju izsniegšanu starptautisko pārvadājumu veikšanai.

Kategorijas