Aluksniesiem.lv ARHĪVS

“Maxima” un “Latvijas Pasts” uzsāk unikālu sadarbību

“Maxima Latvija” sadarbībā ar “Latvijas Pastu” šogad uzsāk unikālu akciju, sniedzot klientiem iespēju bez maksas nosūtīt īpaša dizaina Ziemassvētku pastkartīti, lai vairotu sirsnību pirmssvētku laikā.

““Maxima” veikalos ir pieejams teju 60 000 preču piedāvājums, lai ikviens varētu izvēlēties iecienītākos produktus, ko celt svētku galdā ģimenei un draugiem. Pirmssvētku laikā aicinām atcerēties par saviem mīļajiem, sveicot tos nedaudz piemirstā, taču ļoti īpašā un sirsnīgā veidā – sūtot personīgi parakstītu pastkartīti, tāpēc sadarbībā ar “Latvijas Pastu” sniedzam cilvēkiem iespēju, iepērkoties savā iecienītākajā “Maxima” veikalā, saņemt īpaša dizaina pastkartīti ar apmaksātu sūtīšanu,” saka “Maxima Latvija” valdes loceklis Viktors Troicins.

No 26. novembra līdz 9. decembrim par pirkumu virs 10 eiro jebkurā “Maxima” veikalā visā Latvijā, pircējs saņems kādu no trīs īpašā dizaina svētku pastkartītēm, kuras sūtīšanu bez maksas izvēlētam adresātam nodrošina “Latvijas Pasts” sadarbībā ar “Maxima”.

Pastkartes varēs nosūtīt līdz pat 30. decembrim, ievietojot pastkarti jebkurā no 953 “Latvijas Pasta” vēstuļu kastītēm visā Latvijā. Uz pastkartes ir jānorāda precīza informācija par saņēmēju: vārds, uzvārds, adrese un pasta indekss. Lai Ziemassvētku pastkarte laikus sasniegtu adresātu, “Maxima” un “Latvijas Pasts” aicina to nosūtīt savlaicīgi.

Kategorijas