Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Kurā sporta bārā pulcējas labākā publika?

 

2019. gada 30. novembris 00:00

31

Ejot uz kādu izklaides vietu, mēs izvērtējam dažādus faktorus, lai izvēlētos tieši to klubu vai bāru, kas atbilst mūsu interesēm, gaumei un noskaņojumam. Ne mazāk svarīga ir arī: atrašanās vieta, iespēja paēst, izklaižu piedāvājums, darba laiks un, protams, publika. Tiem, kuriem sirdij tuvāks ir sports, noteikti izvēlēsies biežāk doties uz sporta bāru. Taču, kā izvēlēties to, kurā pulcējas labākā publika? Mums Tev ir ierosinājums!


Optibet sporta bārs – vieta, kur sports patiešām ir karalis

Lai arī Rīgā un citviet Latvijā šobrīd atrodas dažādi bāri un krogi, kuros mēdz translēt sporta spēles, ja meklē vietu, kur pārraides un sacensības var vērot visu darba laiku, tad Tev noteikti ir jāapmeklē Optibet sporta bārs. Šeit uz vairākiem kvalitatīviem ekrāniem, kas izvietoti bāra telpās, tiek rādītas spēles un sacensības gan hokejā, gan futbolā, boksā, tenisā un daudzos citos sporta veidos. Ikviena sporta veida cienītājs šeit varēs atrast ko savām interesēm atbilstošu, turklāt galdiņu izkārtojums un ekrānu izvietojums ļaus netraucēti vērot spēles no dažādām vietām telpā.


Telpu iekārtojums komfortablai pasēdēšanai

Iedomājies – piektdienas vakarā ciemos atnākuši draugi, un Tu meklē vietu, kur viņus aizvest, lai pavadītu laiku patīkamā, sportiskā atmosfērā, starp pozitīviem un draudzīgiem cilvēkiem. Tālu nav jāmeklē, jo Optibet sporta bārs ir tieši tas, kas Tev nepieciešams! Šeit telpas iekārtojums veidots sportiskā un modernā stilā. Krēsli izvietoti tā, lai bārā esošās kompānijas justos ērti un viena otrai netraucētu. Tāpat šeit patīkami viesoties būs arī tiem, kas atnākuši vienatnē vai divatā, jo sēdvietas pieejamas arī pie bāra letes un mazajiem galdiņiem.


Arī ēdienkarte Tevi patīkami pārsteigs

Nav nemaz tik viegli atrast tādu izklaides vietu, it īpaši, sporta bāru, kur var arī garšīgi un salīdzinoši lēti paēst. Kad dodamies atpūsties ārpus mājas, parasti padomājam arī par to, kur nobaudīsim vakariņas, lai vakara gaitā neburkšķētu vēders. Taču, kādēļ gan meklēt atsevišķu vietu, kur paēst Rīgā, ja to vari izdarīt Optibet sporta bārā, apvienojot maltīti ar izklaidi? Šeit savai gaumei atbilstošu ēdienu atradīs ikviens, jo piedāvājumā ir gan salāti, gan zupas, uzkodas, sātīgi otrie ēdieni un kārdinoši deserti. Tāpat pieejama arī daudzveidīga dzērienkarte ar alkoholiskajiem un bezalkoholiskajiem, siltajiem un aukstajiem dzērieniem.


Publika, kas pozitīvi uzlādē

Optibet sporta bārā pulcējas dažādi cilvēki – gan tie, kas aktīvi fano par kādu komandu vai sportistu, gan tie, kas ik pa reizei vēlas paskatīties sacensības vai spēles, gan arī tādi, kuri ar sportu ir uz “Jūs”, taču dod priekšroku laika pavadīšanai patīkamā kompānijā. Šeit Tu ne tikai vari sastapt jaunus draugus, bet arī izbaudīt lielisku apkalpošanu no bāra personāla.

Kategorijas