Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Dizainakresli.lv–mēbeles tiem, kuri meklē ko īpašu

 

2019. gada 1. decembris 00:00

114

Preču pārpilnība veikalos un internetā mūsdienās cilvēkiem sniedz daudz iespēju, no kurām izvēlēties, taču vienlaikus arī mulsina un apgrūtina lēmumu pieņemšanu. Arvien biežāk pircēji sāk meklēt unikālus, individuāli pielāgotus produktus, tai skaitā, mēbeles, kas atbilst tieši viņu vajadzībām, prasībām un gaumei. Dizainakresli.lv komandā ir apvienojušies profesionāļi, kuri zina, kā radīt mēbeles, kas kalpo ilgi, izskatās pievilcīgi un lieliski iekļaujas dažādās telpās.


Dizainakresli.lv – Latvijā ražotas mēbeles ar skandināvisku pieskaņu

Nav viegli atrast tādu ražotāju, kas piedāvātu Latvijā ražotas mēbeles gan mājokļiem, gan arī sabiedriskām telpām, nodrošinot plašu un daudzveidīgu sortimentu. Dizainakresli.lv jau vairāku gadu garumā piedāvā īpašā tehnikā veidotas (liekti līmēts finieris) un ergonomiskas mēbeles, kuru dizainu radījuši skandināvu un latviešu dizaineri.


  • Krēsli – šajā kategorijā atrodami visi iespējamie krēsli, kādus vien varam iedomāties, sākot no virtuves, ēdamistabas, bāra un apmeklētāju krēsliem, beidzot ar taburetēm, soliņiem, atpūtas, konferenču un restorānu krēsliem. Ikvienai vajadzībai var piemeklēt elegantu un modernu risinājumu, un Dizainakresli.lv to palīdzēs izdarīt!

  • Galdi – Latvijā ražoti galdi, kas piemēroti dažādām telpām. Piedāvājumā pieejami gan bāra, virtuves un ēdamgaldi, gan arī kafijas galdiņi, datorgaldi, konferenču un restorānu galdi pievilcīgos skandināvu dizainos.

  • Korpusa mēbeles – oriģināli, stilīgi modeļi. Sortimentā pieejami gan plaukti, gan kumodes.

  • Bērnu mēbeles – drošas, ergonomiskas, Latvijā ražotas mēbeles bērnu istabai. Dizainakresli.lv izgatavo unikālus barošanas krēsliņus vieglākai ikdienai, kā arī ražo galdiņus un krēsliņus mazo ķiparu rotaļām un mācībām.

  • Interjera priekšmeti –papildināt savu mājokli ar unikāliem interjera elementiem tagad ir tik viegli. Izvēlies stilīgu žurnālu turētāju, dekoratīvu bļodu, medus un deserta trauciņu un citus dažādus modeļus, kurus neatradīsi citur!

Mēbeļu noma pasākumiem – Dizainakresli.lv

Uzņēmums ne tikai ražo un pārdod kvalitatīvas un ergonomiskas mēbeles, bet arī tās iznomā mazākiem un lielākiem pasākumiem. Ietaupiet laiku, naudu un pūles, plānojot kāzas, banketus, konferences un citus notikumus, izmantojot ērto krēslu nomu. Tāpat pieejama arī bāra krēslu un galdu noma. Vairāk informācijas par nomas vai iegādes iespējām meklējiet Dizainakresli.lv!

Kategorijas