Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Tapetes – risinājums, kā pilnībā pārvērst telpas izskatu

 

2019. gada 1. decembris 00:00

416

Vairums cilvēku savā dzīvē ik pa laikam meklē ko jaunu, dažādus veidus, kā izrauties no rutīnas. Tāpat arī mājokļa iekārtojumā reizēm ir vērts ieviest ko jaunu, jo esošās krāsas, faktūras un dizaini agrāk vai vēlāk apnīk. Kā to izdarīt, netērējot lielus līdzekļus un daudz laika? Mums Tev ir ieteikums – nomaini vecās tapetes pret jaunām un krāsainām no Manatapete.lv!


Tapešu katalogs – izvēlies pēc dažādiem kritērijiem

Tapetes internetā pieejamas krietni plašākā sortimentā nekā tradicionālajos veikalos, turklāt Manatapete.lv tās var viegli atlasīt pēc dažādiem kritērijiem un kategorijām, tai skaitā:

  • Pēc dizaina – domājot par to, kā vēlamies, lai izskatītos sienas dažādās telpās mūsu mājoklī, tieši izskats ir viens no primārajiem kritērijiem, kas tiek ņemts vērā. Manatapete.lv sortimentā pircēji var atlasīt tapetes ar mūsdienīgu un pievilcīgu 3D dizainu, dzīvnieku motīviem, ģeometriskiem rakstiem, ziediem, dabas motīviem, skandināvu dizainu, kā arī mural tipa modeļus – šī tapete no citām atšķiras ar to, ka vairākas tās loksnes veido vienu lielāku foto. Savukārt pattern tipa tapetē motīvs uz vairākām loksnēm atkārtojas, veidojot vienotu ornamentu.

  • Pēc istabas – tapetes internetveikalā Manatapete.lv pieejamas dažādām telpām, piemēram, bērnu istabai, dzīvojamai istabai, guļamistabai, ofisam, arī vannas istabai un virtuvei. Telpās, kas paredzētas atpūtai un gulēšanai var izvēlēties mierīgākus, neuzbāzīgus dizainus savukārt dzīvojamā istabā var atlasīt ko košāku un atraktīvāku. Vannas istabā lietojamās tapetes izgatavotas no ūdensdroša materiāla, kuru mitrums nesabojās.

  • Pēc krāsas – ja ir vēlme iekārtot telpu vai pat visu mājoklī noteiktā krāsu, toņu ansamblī, vieglāk būs atlasīt tapetes pēc tieši šīs kategorijas. Pirms izvēlies konkrētu krāsu, izpēti internetā pieejamo informāciju par to, kā katrs tonis ietekmē mūsu garastāvokli, uzvedību un produktivitāti.

Vai Manatapete.lv ir pieejami vairāki tapešu veidi?

Jā, lai iekārtotu mājokli atbilstoši savām vēlmēm un vajadzībām, Manatapete.lv piedāvā izvēlēties individuāli izvēlēta dizaina tapetes. Attēlu vari atlasīt no Manatapete.lv dizaineru piedāvātajiem, atrast Shutterstock.com attēlu bankā vai, piedāvājot savu foto (izlasi nosacījumus par nepieciešamo attēlu kvalitāti).

Interneta veikalā pieejamas gan klasiskās tapetes, kuras uzklāj, izmantojot tapešu līmi, gan arī pašlīmējošās tapetes, kuras darbojas līdzīgi, kā uzlīme – noņem to aizsargplēvi un uzklāj virsmai.

Uzzini vairāk – Manatapete.lv!

Kategorijas