Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Ķirbju un ābolu salāti desertam

Brigita Skaistkalne

2019. gada 29. novembris 00:00

8

Tā kā bija iedāvāts ķirbis, kas labi garšoja pat svaigā veidā, šī atrastā recepte lieti noderēja, lai to izmēģinātu arī šādi. Svaiga ķirbja gabaliņu, nomizotus ābolus, kā arī no kauliņiem atbrīvotas vairākas plūmes sasmalcināju. Samaisīju visu ar iepriekš karstā ūdenī uzbriedinātām rozīnēm un cukuru, piejaucu skābo krējumu, liku salātus trauciņos un pārkaisīju ar kanēli. Ātri, vienkārši un gardi. Kā saka – kas var būt labāks par šo!Sastāvdaļas
■ 250 gramu ķirbja,
■ 200 gramu ābolu un/vai plūmju,
■ 2 ēdamkarotes rozīņu,
■ 50 gramu cukura,
■ 3 ēdamkarotes skābā krējuma, kanēlis.

Kategorijas