Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Labas lēcas – skaistas acis!

 

2019. gada 7. decembris 00:00

112

Salīdzinot ar brillēm, nav noliedzams, ka acu lēcām ir ļoti daudz priekšrocību, tāpēc tās izvēlas arvien vairāk cilvēku. Ja vien acu veselība to atļauj, tad kontaktlēcas būs īstais risinājums vairāku iemeslu dēļ: 

  • Pirmkārt, kontaktlēcas ir daudz drošākas un ērtākas ne tikai dažādu aktivitāšu laikā, bet arī vienkārši ikdienā! Ikviens briļļu nēsātājs noteikti ir saskāries ar tādām problēmām kā briļļu aizsvīšana,  briļļu kājiņu spiešana vai tieši otrādi – brilles visu laiku slīd nost, un kur nu vēl risks, ka brilles var nokrist, saplīstot pašas, vai pat savainot jūs, ja pa brillēm trāpa, piemēram, bumba. Ar kontaktlēcām šādas problēmas nav iedomājamas, un, ja esat atradis savas ideālās lēcas, kā arī pareizi tās lietojat, par lēcu klātbūtni varat pilnīgi aizmirst! 

  • Otrkārt, kontaktlēcas neietekmē attēlu, ko redzat, un paplašina redzeslauku, kāds tas ir, salīdzinot ar brillēm. Tātad pasaule, ko redzat, ir iespējami pietuvināta realitātei - jūs saņemat “pilnu bildi” nevis briļļu ietvaros ierobežotu realitāti. 

  • Treškārt, vizuālais aspekts. Protams, ja izdodas atrast ideālus un gaumīgus briļļu ietvarus, tās noteikti defektu pārvērš efektā, taču nereti tomēr ir tā, ka ideāli piemērotas brilles atrast nav nemaz tik viegli, savukārt kontaktlēcas ļauj jums palikt tādam, kāds jūs esat, un citiem nemaz obligāti nav jāzina, ka asā redze jums ir pateicoties kontaktlēcām. 

Šie ir tikai trīs aspekti, kāpēc lēcas acīm ir labākā izvēle, taču, lai pirmā pieredze ar kontaktlēcu lietošanu neizrādītos nepatīkama, ļoti ieteicams lēcas izraudzīties tikai un vienīgi pēc profesionālas acu pārbaudes un ņemot vērā speciālistu ieteikumus. Tieši šī iemesla dēļ manaslecas.lv salons Rīgas centrā piedāvā jaunākās tehnoloģijas redzes pārbaudi un pieredzējušu optometristu konsultācijas, kas palīdzēs jums izvēlēties labākās kontaktlēcas cenas, stipruma un ērtības ziņā, jo manaslecas.lv tieši tāpēc piedāvā tik plašu kontaktlēcu klāstu, lai ikviens te atrastu labāko savām acīm.

Lēcu cenas var ļoti atšķirties – manaslecas.lv darbinieki, veicot jūsu redzes pārbaudi, piedāvās jums optimālo variantu, kas būs draudzīgs gan jūsu redzei, gan naudas makam, turklāt tieši šeit katru mēnesi ir īpaši piedāvājumi un atlaides dažādiem produktiem – vēl viens iemesls, lai savas kontaktlēcas meklētu  manaslecas.lv

Kategorijas