Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Uzzini kāds ir Bosch stiklu tīrītāju slotiņu klāsts

 

2019. gada 20. decembris 00:00

106

Robert Bosch GmbH vai vienkārši Bosch ir vācu uzņēmums, kas specializējas inženierzinātņu un tehnoloģiju nozarē.

Konglomerāta izstrādājumu klāsts ir milzīgs un daudzveidīgs: tas ietver elektroniku, sadzīves tehniku, elektroinstrumentus, autodaļas u.c.


Bosch ražoto komplektējošo daļu klāsts ir diezgan plašs: filtri, dažādi devēji, releji, stiklu tīrītāju slotiņas utt.


Kādi ir izplatītākie Bosch stiklu tīrītāju slotiņu veidi?


Uzņēmums piedāvā vairākas produktu līnijas:

ICON. Šīs bezrāmja stiklu tīrītāju slotiņas ir īpaši izstrādātas ziemai. Ne ledus, ne sniegs tās nevar sabojāt. To galvenās iezīmes ir aerodinamiski asimetrisks spoileris, ekskluzīvs ekranēts savienojums, patentēts bezrāmja dizains un ekskluzīva FX Dual Rubber tehnoloģija. Visas šīs lietas ļauj tām kalpot par 40% ilgāk.


Aerotwin. Komplektējošo daļu bezrāmja tehnoloģija nodrošina vienmērīgu tīrīšanu. Drošs kontakts ar priekšējo stiklu tiek panākts, ieviešot asimetrisko vēja spoileri. Turklāt slotiņu bezšarnīra konstrukcijai ir viengabalains profils, kas izgatavots no dubulta gumijas sastāva.

Slotiņām ir grafīta pārklājums, kas pagarina to kalpošanas laiku.


Twin. Šīs ir detaļas ar skavu sistēmu, kurām ir izturīga konstrukcija. Viena no to galvenajām iezīmēm ir dubultā aizsardzība pret koroziju, kas garantē ilgu šīs konstrukcijas kalpošanas laiku un izturību. Izcila tīrīšanas kvalitāte tiek panākta, izmantojot īpaši cieto tīrītāja sloksni ar dubulto MicroEdge malu. Vēl viena šīs līnijas izstrādājumu priekšrocība ir iespēja izvēlēties stiklu tīrītāju slotiņas ar spoileri vai bez tā.


Superplus. Arī šīm komplektējošām daļām ir konstrukcija ar skavu sistēmu. Līdzīgi kā Aerotwin stiklu tīrītāju slotiņām arī tām ir divkārša aizsardzība pret koroziju un grafīta pārklājums. Tomēr šīm detaļām ir simetrisks spoileris, kas novērš pacelšanos un vibrācijas,

it īpaši braucot lielā ātrumā. Augsto tehnoloģiju atsperes sloksne ir atbildīga par rūpīgu tīrīšanu.


Ražotājs izgatavo arī komerctransporta līdzekļu detaļas un aizmugurējo stiklu tīrītāju slotiņas.


Iepriekš uzskaitītās produktu līnijas ir pašas izplatītākās, taču to skaits ir lielāks.


Visas Bosch stiklu tīrītāju slotiņas var iedalīt:


  • Bezrāmja. (Marathon, Winter, PureVision™, Spectrum DirectFit™ Beam, FOCUS™, Snow Driver™, ENVISION™, AeroTwin, Clear Advantage, Evolution un ICON).

  • Tradicionālās (rāmja). (Excel+, MicroEdge, DirectConnect, Twin, Spectrum DirectFit™ Conventional).

  • Hibrīdslotiņas. (Insight, Spectrum DirectFit™ Hybrid).

  • Aizmugurējās. (Rear, Spectrum DirectFit™ Rear).


Euautodalas.lv ir vadošais autodaļu veikals.


Vai jūs meklējat jaunas pazīstam zīmola stiklu tīrītāju slotiņas? Mēs labprāt piedāvāsim jums Bosch stiklu tīrītāju slotiņas. Pateicoties uzņēmuma plašajam preču klāstam, jūs varēsiet atrast visas jums nepieciešamās komplektējošās daļas: rāmja, bezrāmja vai hibrīda, ziemas vai vasaras slotiņas.


Nāciet un iegādājieties uzticamu ražotāju autodaļas par pieejamām cenām!

Kategorijas