Aluksniesiem.lv ARHĪVS

"Alūksnes un Malienas Ziņas” labdarības akcijā apciemo vecos ļaudis Mālupes “Pīlādžos”

"Alūksniešiem.lv"

2019. gada 20. decembris 09:19

52827

“Alūksnes un Malienas Ziņu” radošais kolektīvs šonedēļ īstenoja labdarības akciju vecajiem ļaudīm un devās uz vietu, kas tagad ir viņu mājas – sociālās aprūpes centrs “Pīlādži” Mālupē. Kāpēc? Jo vēlējāmies sniegt siltu glāstu un mīļu vārdu, būt kopā un ļauties sarunām, kopā padziedāt un vienkārši būt līdzās.

Apvienotajam laikrakstam šis ir pirmais darbības gads, un arī “Pīlādžu” iemītnieki savas jaunās mājas atraduši šogad pavasarī, kad centru atklāja. Cepuri nost Alūksnes novada pašvaldības priekšā, ka sava novada vecajiem ļaudīm radījuši tik mūsdienīgas, skaistas, mājīgas, ērtas telpas, kurās valda ļoti laba aura – to var just, jau pārkāpjot šīs mājas slieksni.

Šī akcija vēl vairāk saliedēja arī redakcijas kolektīvu, kopīgi rosoties, rūpējot dāvaniņas – sienas kalendārus, krāsojamās grāmatas, zīmuļus, flomāsterus, “Alūksnes un Malienas Ziņas” gada abonementu, kliņģeri, saldumus, mandarīnus un saiņojot 57 saldumu paciņas katram centra iemītniekam.

Atklājām arī slēptos talantus – kolēģe Dace ar savu akordeona spēli neatstāja vienaldzīgus ne kolēģus, ne centra iemītniekus, kopā izdziedot gan Ziemassvētku dziesmas, gan centra iemītnieku iemīļotākās.

Plašāk par to, kā mums gāja šajā mājīgajā vietā pie sirsnīgajiem, labestīgajiem cilvēkiem, lasiet “Alūksnes un Malienas Ziņas” 20. decembra numurā.

Kategorijas