Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Ziemassvētku eglīte sociālās aprūpescentrā "Pīlādži"

Teksts un foto: Ieva Pētersone

2019. gada 24. decembris 09:44

9469

 23. decembrī sociālās aprūpes centra ,,Pīlādži’’ iemītnieki pulcējās pie svētku eglītes, lai nosvinētu tuvojošos Ziemassvētkus. Vispirms klātesošos ar ziemassvētku dziesmām iepriecināja mums jau zināmā mazā soliste no Liepnas- Sintija Krauja ,kura bija kopā ar savu pedagoģi Lilitu Spirku. Dziesmas mijās ar dzeju Lilitas Spirkas izpildījumā.

Protams, kas gan tie būtu par Ziemassvētkiem bez dāvanām un Ziemassvētku vecīša.

Tas arī ieradās piekusis, bet ilgi neatpūtās, tūlīt ķērās pie paciņu dalīšanas. Viņam palīdzēja iestādes dežurants- Jānis Naudiņš.

Kad katrs bija saņēmis paciņu, tad grupa dziedātāju nolēma par tik čaklu darbu Ziemassvētku vecītim veltīt dziesmu, ko bija brīvajā laikā samācījušies. Tā bija tik jautra, ka kājas pašas cēlās uz dancošanu, to arī darīja sociālā rehabilitētāja Evija Naudiņa kopā ar Ziemassvētku vecīti. Tā iepriecinot arī viesus- Alūksnes novada domes priekšsēdētāja vietnieku Aivaru Fominu un Sociālo lietu pārvaldes vadītāju Arturu Upīti, viņi cienastā atveda garšīgus kliņģerus.

Vēl Ziemassvētku galdu bez augļiem rotāja SIA ,,Alta S’’ konditorejas ceha ceptās tortes.
Taču vislielāko dāvanu iemītnieki saņēma no pašiem darbiniekiem- Novusa galdu, daudzi to vēlējās un Ziemassvētkos sapnis piepildījās. Tās pašas dienas vakarpusē novuss tika iemēģināts.
Lai gaiši Ziemassvētki un mīlestība pret tuvāko!

Kategorijas