Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Jaunsargu sporta spēlēs izcīnām 3. vietu

Ņikita Bilinčuks

2019. gada 27. decembris 00:00

205

Priekuļu vidusskolā decembra sākumā trīs dienas norisinājās Jaunsardzes 3. novada nodaļas Ziemas sporta nometne, kuras mērķis bija ne tikai noteikt sportiskāko komandu 3. novada nodaļā, bet arī padziļināti apgūt iemaņas dažādos sporta veidos un stafetēs, dodot iespēju jauniešiem sacensties komandās un veicināt sadraudzību ar citām jaunsargu vienībām.

Mūsu komandā bija seši jaunsargi: Ņikita Bilinčuks, Ņikita Laicāns, Romāns Voroņins, Jans Kazačenoks, Sanita Locāne un Santa Locāne.

Pirmajā nodarbībā bija stafetes, pēc tam tautas bumba un orientēšanās telpā, tad komandas devās uz deviņu kilometru trasi, kas vijās pa Priekuļu pagastu. Nākamajā dienā jaunsargiem bija virves vilkšana un nometnes noslēgums, apbalvojumu pasniegšana.
Visos uzdevumos mums bija ļoti labi rezultāti, starp 20 komandām ieguvām 3. vietu. Visgrūtākais bija pieveikt deviņu kilometru trasi ar uzdevumiem.

Kopumā nometnē es guvu jaunu pieredzi, kā labāk sadarboties ar biedriem, kādu taktiku izvēlēties. Šādās nometnēs jaunsargiem būtu noteikti jāpiedalās, lai izprastu, kas patiesībā ir jaunsargi.

Paldies skolotājai Inesei Marķitānei par iedrošinājumu! 

11. klases skolēns Ņikita Bilinčuks

Kategorijas