Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Mēs - pirmklasnieki

Pārsla Meistere

2019. gada 27. decembris 00:00

438

Alūksnes novada vidusskolā 2. septembrī mācības uzsāka 20 skolēni. Septembrī skolēni iepazina skolotājus, skolu un tās apkārtni. Mums izveidojusies ļoti jauka sadarbība ar pirmsskolas grupiņu, kopīgi svinējām Miķeļdienu un Mārtiņdienu. Prieks, ka vairāki skolēni iesaistījušies arī ārpusskolas pulciņos.


14. oktobrī pie mums ciemojās bērnudārza audzinātājas, kuras mācījušas bērnus iepriekš - kopā visi dziedājām, rotaļājāmies un jauki pavadījām laiku. Novembrī devāmies uz Alūksnes Kultūras centru, kur skatījāmies Alūksnes pirmsskolas izglītības iestādes “Sprīdītis” dzimšanas dienas teātra izrādi “Pifa piedzīvojumi”. Tā mums ļoti patika, pēc teātra izrādes apspriedām tēlu īpašības un rīcību. Piedalījāmies Lāčplēša dienas lāpu gājienā kopā ar vecākiem, jo bērnos patriotisms jāveido kopš bērnības.

Decembrī ar skolēniem un vecākiem kopā piedalījāmies Viktora Ķirpa Ates muzeja muzejpedagoģiskajā programmā “Lācēna Ziemassvētki”, kur kopā ar Saimnieci, Lāci un Peli gājām interesantās rotaļās, minējām mīklas, cienājāmies ar gardu tēju, pīrādziņiem, piparkūkām, saņēmām Ziemassvētku vecīša atnestos saldumus.


Paldies vecākiem par atbalstu un līdzdalību pasākumos!
Gaišus Ziemassvētkus un skaistāko Ziemassvētku sapņu piepildījumu visiem!

1. klase un audzinātāja
Pārsla Meistere

Kategorijas