Aluksniesiem.lv ARHĪVS

,,Mēs esam bagāti ikreiz, kad svētki klāt!’’

Teksts un foto: Ieva Pētersone

2019. gada 29. decembris 09:22

7633

Šīs dzejas rindas droši var attiecināt arī sociālās aprūpes centru ,,Pīlādžiem’’. Ne tikai svētkos, bet arī parastajās darba dienās sociālās aprūpes centrs ,,Pīlādži’’ ir bagāti ar draugiem, kuri tāpat no siltas sirds atbrauc pie mums ar koncertu, izrādi. Regulāri notiek visu konfesiju( luterāņu, pareizticīgo un katoļticīgo) dievkalpojumi.

Cieša draudzība jau no centra atvēršanas brīža izveidojusies ar Mālupes pagasta bibliotēku- vadītāju Daigu Babuli, Mālupes saieta namu- vadītāju Ivetu Zvejnieci.

Arī  27. decembrī ar jaunākajām grāmatām, žurnāliem, avīzēm kā jau katru mēnesi centrā ieradās Daiga.

Prieku sagādāja jau pieminētā saieta nama vadītāja. Šoreiz viņa atveda līdzi skaistas zeķes kuras kopā ar laba vēlējumiem jaunajā 2020. gadā adījušas Mālupes Saieta nama rokdarbu pulciņa ,,Annele’’ dalībnieces, kopā ar nodibinājuma ,,Apes un Alūksnes novada fondu’’ un erudīcijas spēles ,,Prāta laboratorija’’ dalībniekiem.

Kad nu visu jauko bagātību bija aplūkojuši mūsu iestādes iemītnieki un darbinieki, arī sev izvēlējušies sev ko noderīgu, sākās sadziedāšanās. Dziesmu uzsāka ,,Pīlādžu’’ jestrās sievas un vīri, viņiem pievienojās Iveta.

Gads tuvojas noslēgumam, ar baltām un ne tik baltām dienām, bet siltām, par kurām jāpateicas mūsu draudzīgajam kolektīvam- sevišķi aprūpētājām, virtuves darbiniecēm un medicīnas māsiņām.

Lai gaišām domām, veselību un izturību varam ieiet jaunajā 2020. gadā!

Kategorijas