Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Lai veiksmīgs jaunais – 2020. gads!

Līga Vīksna

2020. gada 1. janvāris 11:16

254

Par  2020. gadu astrologi saka: kopumā tas būšot dažādu jaunu iespēju gads.

Pirmais darbības gads apvienotajam laikrakstam bijis pārmaiņām un arī jaunām iespējām bagāts. Visa gada garumā un līdz pat 2020. gada 31. martam īstenojam Baltijas Mediju izcilības centra atbalstīto projektu, uzlabojot redakcijas ikdienas darbu, darbiniekiem apmeklējot vērtīgas mācības kopā ar Latvijas un ārvalstu pasniedzējiem, kā arī attīstoties un kļūstot par multimediālu redakciju, kura gādā par dažādu saturu ne tikai laikrakstam, bet arī savam portālam internetā un sociālajos tīklos. Pašlaik aktīvi strādājam arī pie tā, lai ieviestu uzlabojumus laikraksta portālā www.aluksniesiem.lv – tos varēsiet novērtēt nākamā gada pirmajos mēnešos.

Paldies visiem jums, mūsu abonenti, kuri bijāt kopā ar mums šogad un būsiet arī nākamgad, kā arī tiem, kuri laikrakstu iegādājas mazumtirdzniecības vietās. Katrs no jums mums ir liela vērtība, tāpat kā jūsu izteiktie viedokļi par laikraksta saturu.

Nākamgad centīsimies saturā kļūt praktiskāki, sniedzot vēl vairāk padomus par dažādām tēmām, kas ikdienā katram var noderēt. Priecāsimies, ja rosināsiet tēmas, par ko mums šajā rubrikā rakstīt – ar ko paši esiet saskārušies, kas radījis neizpratni, uz ko vēlaties vērst citu uzmanību, uzdot jautājumu kādam speciālistam – un atsūtīsiet tās uz e-pasta adresi: liga.viksna@aluksniesiem.lv vai sazināsieties ar mums telefoniski (26410083). Tāpat kā līdz šim, neiztrūks aktualitātes no Alūksnes un Apes novadiem, stāsti par līdzcilvēkiem un viedokļu atspoguļojums.

Ar jaunā gada pirmo avīzes numuru 3. janvārī abonenti, kuri abonējuši laikrakstu vismaz vienam mēnesim, saņems dāvanu – sienas pārliekamo kalendāru 2020. gadam. Jāuzsver, ka šogad to esam veidojuši citādāku, nekā ierasts, ar mūsdienīgu dizainu un melnbaltā versijā, lai šoreiz atšķirtos no tik ļoti ierastās krāsu versijas. Savukārt janvāra beigās noslēgsies loterija abonentiem.

Pirms šķiram 2020. gada grāmatu, kad mūsu mīļā pilsēta Alūksne svinēs simtgadi, kopš tai piešķirtas pilsētas tiesības, kopīgi pārlaposim vēl šā gada spilgtākos notikumus apskatā par to, kāds redakcijas skatījumā bijis 2019. gads. Par to plašāk lasiet laikraksta 8. un 9. lappusē.

Kategorijas