Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Sporta pasākums "Bumbai šodien liela diena!"

2009. gada 22. septembris 11:48

340

Alūksnes bērnu un jauniešu centram (ABJC) jau ceturto gadu ir tradīcija septembrī organizēt Sporta dienu, tā jau ir iemantojusi dalībnieku atsaucību un popularitāti.

Šogad Sporta dienā piedalījās vairāk kā 130 dalībnieku, sākot no pašiem mazākajiem Bēbīšu un Estētikas skoliņas dalībniekiem līdz pat jauniešu klubu dalībniekiem. Aktīvu līdzdalību pasākumā ņēma Alūksnes pilsētas sākumskolas un Alūksnes vidusskolas klašu komandas.

Sporta pasākuma „Bumbai šodien liela diena” visas aktivitātes bija saistītas ar bumbu, tās bija atraktīvas, interesantas, ar sacensību elementiem, tomēr par mērķi neizvirzot augstus sporta sasniegumus un rezultātus, bet gan gūt pozitīvas emocijas un piedalīties prieku. Sacensības notika dažādās disciplīnās- volejbols, futbols, tautas bumba, „Street ball”, golfs, boulings, kā arī daudzās pašu izdomātās spēlēs, piemēram – medības vai karstais kartupelis.

Uzvarētāju vai zaudētāju šajās spēlēs nebija. Katra komanda, arī tiesneši ieguva nominācijas un tika apbalvoti ar diplomiem un gardām balvām.

Liels paldies lauku tūrisma un atpūtas centram „Jaunsētas”, kas mūs visus ļoti viesmīlīgi uzņēma. „Jaunsētās” ir ļoti skaisti, un pasākuma dalībnieki to atzinīgi novērtēja. Paldies vēlamies pateikt arī sacensību tiesnešiem, izglītības iestādēm, kas izlīdzēja ar inventāru.

Pasākumu finansiāli atbalstīja Alūksnes pilsētas dome jau pavasarī, kad ABJC uzrakstīja projektu „Bumbai šodien liela diena” projekta vadītāja Lolita Vanaga.

Vairāk foto


Kategorijas