Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Apē aicina jaukt krāsas ar sarunām

Teksts: Sandra Apine

2020. gada 23. janvāris 08:01

454

 26. janvārī Apes tautas namā, radošo ideju centrā interesenti jau otro reizi tiek aicināti uz radošu kopā būšanas pasākumu “Akvareļošanās”.

Nodibinājuma "Alūksnes un Apes novada fonds" pārstāve Ilze Zvejniece informē, ka tas ir pasākums, kur satikties, jaukt kopā krāsas ar sarunām un vienkārši atpūsties. “Dalībniekiem tiks piedāvāta kāda tēma vai jautājums, par ko padomāt un, iespējams, atbildi atklāsies uz baltās lapas vai sarunās ar blakus esošo cilvēku. Šis pasākums tiek veidots, lai mēs sanāktu kopā un radoši izpaustos, iepazītu sevi un citus, iespējams tepat dzīvojošos cilvēkus, nedaudz citā gaisotnē. Noteikti nav jābūt māksliniekam, vienkārši ir jābūt vēlmei būt kopā,” skaidro I. Zvejniece.

Pasākumu papildinās kafija, tēja un vīns, būs arī papīrs, krāsas un otas. “Protams, var ņemt arī savus krājumus, savas otas un savu glāzi. Priecāsimies arī par kādu uzkodu, ko esat gatavi uzcept vai kādā citā veidā uzburt, un dalīt ar citiem pasākuma apmeklētājiem,” ieinteresē organizatoru pārstāve.
Viņa piebilst, ka priecāsies arī par ziedojumiem, lai akvareļošana varētu notikt katru mēnesi un lai pašiem dalībniekiem būtu iespējams papildināt krāsu un lapu krājumus.

“Kā kopienas fondam mums rūp ne tikai līdzekļu piesaiste, bet arī kopienas veidošanās - iespēja jēgpilni satikties, kopā pavadīt laiku un iedvesmoties vienam no otra,” jautāta par pasākuma motivāciju, skaidro I. Zvejniece.

Kategorijas