Aluksniesiem.lv ARHĪVS

,,Latvijas Attīstībai’’ sociālās aprūpes centrā „Pīlādži’’ sniedz koncertu

Teksts un foto: Ieva Pētersone

2020. gada 17. februāris 08:00

2549

15. februārī sociālās aprūpes centrā „Pīlādži’’ viesojās „Latvijas Attīstībai’’ Alūksnes reģionālās nodaļa ar tās vadītāju Jāni Sadovņikovu un valdes locekli Indru Sadovņikovu. Viņi klātesošos iepriecināja koncertu Valentīna dienas ietvaros kura moto: „Bez mīlestības nedzīvosim’’. Muzicēja un dziesmas dziedāja Indra. Tā nebija tikai solo dziedāšana. Viņai piebalsoja arī apmeklētāji, kad kopīgo dziesmu repertuārs izsīka, iemītnieki izsacīja arī savas dziesmas, kuras gribētu kopā nodziedāt. Tā zāli pieskandināja dziesmas „Lido mazā kaija’’, „Vālodzīte’’ „Strauja, strauja upe tecēj’’ ,,Uzsniga sniedziņš balts’’. Jau laba stunda bija aiztecējusi, bet zāli neviens nesteidzās atstāt, visiem gribējās parunāties un galvenais kopā padziedāt, taču visam arī labajam pienāk atvadīšanās, šoreiz ar dziesmu ,,Bēdu manu lielu bēdu’’.

,,Paldies, ka apciemojāt, nebijāt lepni’’, „Paldies par labajiem vārdiem,, „Paldies par skaisto dziedāšanu, brauciet vēl, tikai priecāsimies. „Paldies par sirsnību un mīlestību’’ tādi un vēl citi pateicības vārdi izskanēja no klausītāju mutēm.

Pēc tam ciemiņi iepazinās ar telpām un izteica atzinību par to gaišumu un mājīgumu.

Šī diena ilgi paliks atmiņā ar ciemiņu neviltoto sirsnību un sirdij tuvajām dziesmām.

Paldies! Gaidīsim atkal! Jo kā saka dzejniece Vēsma Kokle – Līviņa ,,Pats galvenais, ko mīlestība dos- Tā Tavu vientulību- apmīļos.’’

Kategorijas