Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Slēpņošanas spēles “Discover the city” komandas

Laikraksta “Alūksnes un Malienas Ziņas”organizētā spēle “Discover the city” (“Atklāj pilsētu”) Alūksnē sākās 7. februārī. Aizritējušas četras spēles, kurās piedalījušās astoņas komandas, katrā 5 dalībnieki. Šoreiz turpinām iepazīstināt ar komandu sastāvu.
11. februāra komandu sastāvs bija sekojošs: komandā “Piektā Impērija” startēja Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas 12. klases skolēni – Sanita un Santa Locānes, Kristīne Vasakova, Beāte Jargane un Kāris Čubars, bet komandā “Exploreri” – Elīza Ance Jantone, Agnese Ābeltiņa, Amanda Grende, Ņikita Ilarionovs un Dāvis Kašs.
Trešajā spēlē, 14. februārī startēja spēles jaunākie dalībnieki no Alūksnes novada vidusskolas, komanda “Zibšņi” - Enijs un Edijs Bizjukovi, Jurģis Raivo Ločs, Raivo Kalns un Reinārs Vanuška. 
Šajā dienā startēja arī komanda “LMT”, kurā slēpņus Alūksnes teritorijā meklēja Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas audzēkņi Linards Āboliņš, Reinis Volbergs, Jānis Sisenis, Kate Luize Janka un Reinis Ceriņš. Arī šīs komandas veiksmīgi startējušas, izpildot visus uzdevumus.
Jāteic, ir gaidāma sīva cīņa, jo jauniešu oriģinalitātei un radošumam (par ko var iegūt bonusa punktus) nav robežu. Nākamajā laikrakstā stāstīsim par pēdējām divām komandām, kas noslēdza slēpņošanas spēles pirmo posmu.


Kategorijas