Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Futbolā sudrabs

Didzis Bauers

2020. gada 10. marts 09:45

380

Alūksniešu komanda “Alūksne” izcīnījusi 2. vietu Balvu novada atklātajā telpu futbola čempionātā. Tajā piedalījās astoņas komandas, pārsvarā - no Balvu novada, bet alūksniešiem ir tradīcija futbola sezonu uzsākt tieši Balvu čempionātā.

Balvu novada atklātais telpu futbola čempionāts notika no pagājušā gada oktobra līdz šā gada 29. februārim. Turnīrs norisinājās pēc apļa sistēmas, katra komanda izspēlēja viena ar otru divas reizes: kas iegūst lielāko punktu skaitu, tas arī ir uzvarētājs. No 14 spēlēm tika uzvarētas deviņas, divas nospēlētas neizšķirti un piedzīvots zaudējums trīs spēlēs.

“Šajā turnīrā spēlējam jau ilgāk nekā piecus gadus, bet pēdējos piecus gadus esam bijuši trijniekā. Diemžēl lielāko kausu virs galvas neesam vēl cēluši, bet tas ir pagaidām. Protams, “gājām” uz zeltu, jebkurai komandai ir tāds mērķis pirms sacensībām, bet šoreiz nesanāca. Turnīra labākais vārtu guvējs, kā ierasts, Balvu čempionātā bija Ģirts Vaskis, kurš 14 spēlēs guva 27 vārtus. Labākais uzbrucējs turnīrā - Toms Cinglers. Labākais spēlētājs komandā - Andris Vergazovs. Protams, paldies par atbalstu Alūksnes novada pašvaldībai,” stāsta komandas spēlētājs Uldis Locāns.

Tuvākās spēles alūksniešiem tagad paredzētas kaimiņvalstī Igaunijā, kur katru pavasari notiek 7x7 minifutbola čempionāts. Protams, komanda spēlēs Alūksnē atklāšanas sacensībās “Pavasara kauss”, kā arī Ziemeļaustrumu reģiona rīkotajā minifutbola čempionātā 7x7.


Kategorijas