Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksnes Kultūras centra darbība izsludinātā ārkārtas stāvokļa laikā

Š.g. 13.martā stājoties spēkā Latvijā noteiktajam ārkārtas stāvoklim, Alūksnes Kultūras centrs sniedz sekojošu informāciju:

    • Šobrīd visi līdz 14.aprīlim notiekošie pasākumi Alūksnes Kultūras centrā tiek pārcelti. Nenotiks kolektīvu mēģinājumi, privātie pasākumi, sapulces vai semināri, kā arī Kultūras centrs un kase apmeklētājiem būs slēgta līdz 14.aprīlim.
    • Pēc 14.aprīļa un valstī esošās situācijas novērtēšanas būs zināmi iespējamie pārcelto pasākumu norises datumi.
    • Šobrīd biļetes atgrieztas netiks. Līdz ar jauno pasākuma norises datumu būs iespējams ar iegādātajām biļetēm to apmeklēt vai arī biļetes atgriezt.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā aicinām sazināties pa tālruņiem 27334489, 64322833, 64322105, 26590320, 29418718 vai e-pastiem kulturascentrs@aluksne.lv, sanita.berzina@aluksne.lv. Sazināšanos telefoniski vēlams veikt Kultūras centra darba laika ietvaros: Pirmdien – Piektdien no 8.00 līdz 17.00.

Jāpiebilst, ka arī 25.marta komunistiska genocīda piemiņas pasākumi Alūksnē tiek atcelti, bet aicinām cilvēkus likt ziedus pie piemiņas vietām visas dienas garumā, nepulcējoties kādā konkrētā laikā.

Kultūras centra administrācija atvainojas par sagādātajām neērtībām, cer uz šīs situācijas izpratni, vēl visiem veselību, kā arī gaida drošu, pēc iespējas ātrāku kultūras dzīves un pasākumu atsākšanos!

Kategorijas