Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Paldies ziedotājiem!

2009. gada 10. septembris 09:18

898

Tāpat kā iepriekšējos gados, arī šogad tika organizēta labdarības akcija „Skolas soma 2009”. Tās mērķis bija atbalstīt un palīdzēt trūcīgo un maznodrošināto ģimeņu bērniem uzsākt skolas gaitas.

Lai sniegtais atbalsts tiktu novirzīts tieši pirmklasnieka skolas gaitu uzsākšanai un atbalstam, tika veidotas dāvanu kartes 35 latu vērtībā skolai nepieciešamo preču iegādei. Akcijā iesaistījās 24 labdarības organizācijas no Reģionālo labdarības organizācijas tīkla. Kopumā „Skolas soma” maznodrošināto ģimeņu bērniem tika saziedotas gan skolai nepieciešamās lietas, gan arī naudas līdzekļi. Akcija notika sadarbībā ar labdarības portālu Ziedot.lv un Alūksnes un Apes novada fonds saņēma 2647,77 latus. Alūksnes un Apes novadā tika savākti 1237,23 lati, kas bija ceturtais labākais rezultāts starp Reģionālajām labdarības organizācijām.

Visaktīvākie ziedotāji pagastos bija Veclaicenes iedzīvotāji. Tāpat arī Ziemeru, Ilzenes, Mālupes, Zeltiņu, Jaunlaicenes, Pededzes, Malienas, Gaujienas, Annas, Mārkalnes, Jaunalūksnes, Virešu, Kalncempju, Alsviķu, Jaunannas, Liepnas, Trapenes pagastu un Apes pilsētas iedzīvotāji aktīvi un dāsni atbalstīja šo akciju. Dāsnākie ziedotāji starp uzņēmumiem un organizācijām bija SIA ”Donita”, SIA „Aldators”, SIA „KRK Vidzeme”. SIA „Skaistuma darbnīca”, veikals „Niki”(Strautiņos) ,SIA „Vidzemes papīrs”, AS „Baltikums”, SIA ”Lainre”, Lauvu klubs „Alūksne”, kafejnīca „Pajumte”, ZS „Madaras”,SIA”4RC”, „Parex” banka Alūksnes filiāle, Krājbankas Alūksnes klientu apkalpošanas centrs. Akcijā ziedoja arī „Malienas skolas attīstības fonds”, „Bejas skolas attīstības fonds” un Latvijas Bērnu fonda Alūksnes nodaļa. Ziedoja un atbalstīja Santa Supe, Imants Serts, Dzintra Zvejniece, Indra Levane, Anonīms Ziedotājs, Airida Puka, Laima Kaņepe, Vija Galeja, Dainis Raipalis, Juris Griščenko, Jānis Ceļmillers, Inese Dragone, Gunārs Rozenbergs, Maija Volšteine, Ilva Bluķe, Irita Raudiņa, Dita Apsīte, Digna Ķīse, Amanda Bašmakova, Alūksnes Vakara (maiņu) un neklātienes vidusskolas darbinieki un Valsts probācijas dienesta Alūksnes teritoriālās struktūrvienības darbinieki. Skolai nepieciešamās mantas-pusdientraukus, somas, zīmuļus, burtnīcas un pildspalvas dāvāja „Rimi”, „FREKO”, „Parex” banka.

Paldies arī jāsaka tiem, kuri ziedoja Alūksnes Pilsētas svētkos, 8.jūlija semināra laikā, kā arī jauniešu pasākuma „Kur ir Sniegacilvēks?” laikā. Akcijas laikā palīdzēs 886 bērniem visā Latvijā, no kuriem 111 bērni ir no mūsu novadiem.

Kategorijas