Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Sāksies pieteikšanās platībmaksājumiem

Aivita Lizdika

2020. gada 31. marts 14:09

96

 8. aprīlī sāksies vienoto iesniegumu pieņemšana 2020. gada platību maksājumiem, kā arī iesniegumu pieņemšana marķētās dīzeļdegvielas iegādei, kurai piemēro samazināto akcīzes nodokļa likmi (ADE). Pieteikšanās platībmaksājumiem tāpat notiks ar interneta palīdzību un pašlaik var jau sākt aizpildīt provizorisko vienoto iesniegumu.

Lauku atbalsta dienests līdz šā gada 14. aprīlim pārtrauc klientu apkalpošanu klātienē, kā arī atceļ visus ieplānotos publiskos pasākumus – seminārus, konsultācijas un konferences.

Lai pakalpojumus padarītu pieejamākus, dienests paplašinājis iespējas: klientu reģistrācijas veidlapas vai veidlapas par izmaiņām klientu datos var iesniegt portālā www.latvija.lv, autentificējoties ar interneta bankas pieejām. Līdz šim Klientu reģistrācijas/Izmaiņas klientu datos veidlapas šādi iesniegt nevarēja. Aizpildītas klientu reģistrācijas veidlapas klients var iesniegt arī parakstītas ar drošu elektronisko parakstu, nosūtot uz e-pastu lad@lad.gov.lv . Konsultācijas par neskaidrajiem jautājumiem klienti var saņemt attālināti. To var darīt, zvanot uz klientu apkalpošanas tālruni 67095000 vai rakstot uz e - pastu lad@lad.gov.lv .

Kategorijas